Lányok, akiknek gyönyörű sima a bőrötök! Mit használtok, hogy ilyen legyen?
Figyelt kérdés
Én tele vagyok pattanásokkal, pedig már mindent kipróbáltam: krémeket, arclemosókat, a bőrgyógyász által felírt gyógyszert, de semmi sem segített + fogamzásgátlótól se lett jobb az arcom... :-( Ez genetikai dolog, vagy egyéb problémára utalhat? Mit használjak, hogy olyan szép legyen a bőröm, mint másoknak????2012. okt. 15. 12:20
11/13 anonim válasza:
Én is szerencsésnek mondhatom magam, mert sosem voltam pattanásos típus, nagyon sima az arcbőröm. Néhány mitteszerem van az orromnál, azokkal küzdök. Ez tényleg genetikailag adott.
Naponta 2x-3x hideg vízzel mosom az arcom és néha hidratálókrémmel bekenem.
12/13 anonim válasza:
Ez genetika, de az sem mindegy, hogy milyen ápolókat használsz. Valószínűleg gond van a bőröd faggyútermelésével és vízháztartásával is. Ha szárító dolgokat használsz, az gondolom nem jó, mert a probléma nem múlik el. Nálam pont ugyanez volt. Én most volpaderm aha arckrémet használok éjszakára. Gyümölcssavas, úgyhogy lehámlasztja a pattanásaimat, meg van benne aloe vera, az meg azt hiszem gyulladáscsökkentő. Ha érdekel, írj privit.
13/13 anonim válasza:
Kókuszzsír, aloe vera. Érdemes beszerezned egy virágot és az egyik szárát levágod, aztán félbe és azt rákened az arcodra, száradás után leöblíted. Kókuszzsírt zuhanyzás után bemaszírozod, reggel hideg vízzel moss arcot. Minden vegyszeres cuccot hagyj el! Az is fontos hogy mit eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!