Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet kapni Budapesten...

Milagros:) kérdése:

Hol lehet kapni Budapesten erős hajgumit, ami a hosszú hajat is megtartja?

Figyelt kérdés

Derék alá érő hajam van és nagyon sok. Csomó helyen kerestem már, de nem találtam olyan hajgumit ami stabilan megtartaná a copfomat. Most instant megoldásnak befőttesgumi + laza hajgumi kombót használok, az tart, de hosszú távon nem tesz jót a hajnak, úgyhogy jól jönne a segítség:)

Köszönöm:)

2014. júl. 13. 10:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Az Eurofamilynél árulnak ilyen fekete hajgumit, azt hiszem nyolcasával lehet venni, és az nagyon jó. Nekem bordacsúcsig érő baromi dús hajam van, és ezt is megtartja :)
2014. júl. 13. 10:51
 2/3 anonim ***** válasza:

vannak ezek a vastagabb, szőrös hajgumik, nekem csak az tartja meg (ez se jó örökké, de sokkal tovább kitart)

a többi mindig kicsúszik, meg elég hamar ki is nyúlnak

2014. júl. 13. 11:21
 3/3 anonim ***** válasza:
H&M-ben 15-20 db-os csomagban veszem a hajgumit, vékonyabb, de erős, fém fogja össze, biztos tudod melyik fajta ez. A gagyik 1 használattól kinyúlnak, ez a fajta nagykn sokáig bírja. Fenékig érő nagyon dús hajam van, hullámos, ettől a térfogata mégnagyobb (vasalva feleakkora a copfom, de a fonásom pl. alkar vastagságú), de ezt is megtartja szépen. Ha kicsit kinyúlik, kettőt használok. Könnyen el lehet tüntetni, ha körbetekersz egy tincset, mert kicsi hajgumi. Utálom a vastag, pláne szőrös fajtákat, vagy színeseket, egyáltalán nem nőiesek.
2014. júl. 13. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!