Hogy lehet erős a körmöm (házilag)?
Nekem is ilyen volt a körmöm néhány éve. Nekem két dolog vált be: nem vágtam, csak reszeltem és mindig egy irányból, nem oda-vissza. Így egységesebb lett a körmöm, egyáltalán nem maradt recés, így nem akadt bele semmibe.
A másik, ami bevált az két körömlakk. A lovely körömnövekedést serkentő lakk, ez zöldes-kékes színű az üvegben, de felkenve átlátszó lesz, a másik pedig a lovely erősen regeneráló készítmény. Ez az üvegben fehér és elég sűrűnek tűnik, viszont felkenve ez is átlátszó lesz néhány apró csillámmal.
Nekem mind a kettő nagyon bevált, ráadásul nem is drága. Mondjuk én inkább az erősen regeneráló lakkot ajánlom Neked, ettől nekem olyan erősek és strapabíróak lettek a körmeim, hogy egyáltalán nem szokott betörni, kettéválni meg pláne nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!