Mehetek szoláriumba ha elég fehér a bőröm, és van sok anyajegyem? Ilyen vagyok most: KÉP
Kiskoromban szőke hajú voltam, de ma már barna. A bőröm elég fehér, bár a karomon kicsit barnultam már és az a kicsi is jelentősen látszik pl. a lábamhoz képest, ami kb. hófehér. :D Napozni nem szoktam, nem is szeretnék inkább szoláriumba mennék el. Barnulnék valamennyire? Ha a karomon is barnultam valamennyit akkor tudnék máshol is nem? Ha számít valamit: Barna haj, zöld szem.
Kép a lábamról és a karomról:
Nahhh hát az úgy volt, hogy én is kb ilyen vagyok/voltam.
Én kemény 6 perccel kezdtem, nem EU szabvány csöves szoliban, mert az engem meg se fog....
Szóli edzéstervem:
Eleinte heti 2x jártam. Aztán most már heti 1x járok.
6 perc első alkalom bemelegítésnek. Utána 9 perc hónapokig s most már 12 percre emeltem a gyakorlatom. De ekkor már nagyon barna voltam tőle. Ha korrekt színt akarsz akkor 9 perc bőven elég.
Fekvő szoliba járok csoki csövesbe.
Én krémet használok!!!!! Mert nélküle nehezebben fog meg, az arcomat szinte nem, és a kézfejemet se.
Ez a krém amit linkelek lejjebb :jó, nincs csajos vattacukor csillámpóni illata. És nem foltosodsz be tőle, ha abba hagyod a szolit. Könnyebben barnulsz. És én sokszor csak az arcomat kentem vele. Így elég volt kb 3-3,5 hónapig.
Mikor ez elfogyott, én bevadultam s neki estem ennek:
Róla annyit kell tudni, hogy drágább ár kategória. Bronzosított tartalmaz .12 perc mellett úgy néztem ki mintha én lettem volna a brazilok edzője lány létemre, bár kitudja lehet én is voltam. Lehet ezért ez a 7-1 gól arány... na mind1 :D
Viszont abba hagytam a szolizást 2 hónapja, és foltokban kopott rólam le... még most is nyögöm.. Cry.. :(
22L
rendben, köszi a válaszokat
napozni hogy kell? mert viszonylag könnyen leégek, de ha magamra kenek 5cm napozó krémet azzal meg semmit nem barnulok nem?
próbáld ki a szolit, nyugi ha leégsz nem lesz hónaokig narancssárga szÍned:) lehetetlen.
menj el néhányszor , először pár percre vagy amit a szoliban ajánlanak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!