Nagyon fehér a bőröm, el szeretnék menni szoláriumba. Mire figyeljek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 16:47
1/4 anonim válasza:
Én nem ajánlom.. tele leszel anyajeggyel...
Nekem is nagyon fehér bőröm van (volt), sokat jártam szoliba és már sötétedett egy picit, de már megbántam mert háromszor annyi anyajegyem lett, mint régen...
2/4 anonim válasza:
Nekem nem lettek anyajegyeim pedig én is iszonyat fehér bőrű vagyok. eleinte a legrövidebb percre menj, én 6percre jártam, heti egyszer, utána testápoló! aztán heti 2szer jártam 6perce, mostmeg 12 percre voltam legutóbb.
3/4 sára04 válasza:
szerintem inkább várd meg a nyarat és majd akkor barnulj le mert állitólag a szoláriumtól kaphatsz rákot meg anyajeggyel leszel teli stb...
4/4 anonim válasza:
:O Akkor nem hallucináltam , tényleg több lett meg erősebbek lettek az anyajegyeim! :((( amikor még jártam szoliba... most meg olyan hófehér vagyok.. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!