Esküvőmre készülök és nagyon fehér a bőröm, emiatt 3-4 alkalommal beszeretnék feküdni a szoláriumba. Egy akadálya van hogy 3 hónapos terhes leszek. Mit tegyek? A barnító krémek megfogják a ruhát.
Szerintem is maradj inkább olyan, amilyen vagy. Egész biztos, hogy íg yis nagyon szép leszel. Ruhát választottál már? Mert ha még nem, akkor majd annak tudatában válassz, hogy fehér marad a bőröd.
Én nem vagyok szoli ellenes, ritkán én is elmentem, de babavárás alatt véletlenül sem szoliznék, pláne nem az első 3 hónapban (de utána se).
1 szó mint 100, a fehér(ebb) bőrű nők is nagyon szépek.
Az esküvő és a pici baba úgyis még plusz szépséget fog adni, mivel negyon nagyon boldog leszel aznap :-))
vanolyan barnítás most, ami nem szoli, hanem ilyen "festéket" spriccel rád és nemfogja be a bőröd. de nemtudom a nevét...jade, megvan: [link]
sztem ezt használhatják terhesek is. és valóban szebb egy barnább bőr az esküvői ruha alatt sztem, mint a ruhával egyező színű bőr.
Kérdés:
Szabad-e várandósan szoláriumozni? Valahol a neten olvastam hogy napozásnál célszerű a hasat letakarni, mert káros lehet a magzatra nézve, ha a naptól/szol-tól felmelegszik a magzatvíz.
Válasz:
Egyszerű a válasz: a terhességnek a szolárium semmit nem árt.
Érdekes a kérdése a magzatvíz felmelegedéséről. Ez ellen azonban nem úgy kell védekezni, hogy napozáskor letakarja a hasát. A lényeges a testhőmérséklet alakulása. Tehát inkább arra kell vigyázni, hogy ne túl sokáig legyen a napon, illetve pl. ne üljön forró fürdőbe. Napozáskor
a has letakarásának nincs jelentősége, a magzatvíz hőmérséklete a testfolyadékok hőmérsékletével együtt változik.
Dr. Ács Nándor
Várandósan használhatom-e a szoláriumot?
Igen, használhatja. Normális módon zajló terhesség alatt semmilyen korlátozásra nincs szükség. A terhesség előrehaladtával azonban, próbálja elkerülni a szervezetére gyakorolt általános stressz-hatásokat, mint pl.: túlzott napozás (ha kétségei vannak, kérjen orvosi tanácsot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!