Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Intim GYANTA érdekelne. Aki...

Intim GYANTA érdekelne. Aki jól járt a kozmetikusával ilyen téren, merre találok jót?

Figyelt kérdés
Van aki megesküszik arra, aki neki szedte le és nem lett semmi baja. Már ma szeretnék elmenni egyhez vagy hlnp. (Budapest környékén lakom.)

2014. júl. 6. 14:56
 1/2 anonim válasza:

Intimkozmetika.hu

Én ide járok hónapok óta, nincs náluk jobb. Nem túl olcsó de minden fillért megér. Hihetetlen kedvesek, figyelmesek és igényes a hely is. 10/10

2014. júl. 8. 08:24
 2/2 anonim ***** válasza:
én is náluk voltam nagyon jók nagyon picit fájt, először nem náluk voltam és az hihetetlenül fájt és utána 1 hétig!!!!!!!4 duzzadt piros volt náluk nem, csak sajnos most nem vagyok az országban :( és magamnak utálom megcsinálni máshoz meg még nem merek elmenni :(
2014. júl. 9. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!