Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki ismeri vagy hallot már...

Elphaba kérdése:

Valaki ismeri vagy hallot már a - Star Silk Pro-ról? Minden érdekelne róla.

Figyelt kérdés
---
2014. júl. 1. 19:53
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Tegnap jött meg....kételkedtem, de kipróbáltam, és fájdalom nélkül, egyszerűen eltüntette a nem kívánt szőrt. Szerintem érdemes megrendelni....csak azt nem tudom, hogy valóban 3 hétig tart-e, ahogyan beharangozták....de nemsokára kiderül :)
2014. júl. 2. 13:17
 2/11 anonim válasza:

Ez engem is érdekelne, de nem mertem még megrendelni. Egy oldalon találtam róla leírást, sehol máshol.

Légy szíves majd írj, hogy mennyire tartós!

2014. júl. 3. 09:17
 3/11 anonim válasza:
Én rendeltem egy ilyen kütyüt, ki is próbáltam ma. A bőrömet teljesen lecsiszolta, mintha smirglivel dörzsöltem volna. A szőrnek azonban csak egy kicsiny hányada jött le. Remélem, visszakapom a rendelésem árát, mert ez szerintem egy nagy átverés. Senkinek nem ajánlom. :-(
2014. júl. 7. 13:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is megrendeltem, de nagyon gondolkodom, hogy visszakérem az árát, mert elég nagy átverésnek tűnik. Pl. azt sem tudom hogyan használjam, mert a tájékoztató róla olyan mintha google fordítóval fordítottak volna le egy kínai betegtájékoztatót..nagyon gagyi. Szóval aki használta írja meg legyen kedves, hogy hogyan!
2014. júl. 9. 17:13
 5/11 anonim válasza:
Én visszakértem az árát, de bankszámlaszámot is kérnek, hogy majd arra utalják vissza. Ezek után kértem egy telefonos ügyfélszolgálati elérhetőséget, de az a válasz jött, hogy az nincs. A férjem közben rákeresett a cégre, ami be sincs jegyezve hazánkban, vagyis nem forgalmazhatná ezt a kütyüt Magyarországon, ha nincs bejegyezve a cég. Egyébként a válasz email-jeimre vmi google fordítóval válaszolnak folyamatosan, mert teljesen értelmezhetetlen, amit írnak, szóval az egész egy nagy átverés. A napokban jelezni fogom a fogyasztóvédelmi hivatalnak, aki szintén átverésnek gondolja, szerintem ugyanezt tegye, ha javasolhatom.
2014. júl. 10. 13:42
 6/11 anonim válasza:
Rà kell ragasztani a ròzsaszin alapra és körkörösen csiszolni. Az elhalt hàmsejtek lejönnek és vele együtt a ször is. A tartòssàga azonban csak 1,5 hét, viszont kiméletesebb mint a borotva.
2014. júl. 11. 19:01
 7/11 anonim válasza:
Ha használtok ebay-t és beírjátok a keresőbe, hogy "hair removal pads", akkor kb 400 Ft-tól már lehet kapni. Hogy csak hasonló, vagy pont ugyanaz mint a reklámban - ezt nem tudom, de úgy néz ki a képen.
2014. júl. 16. 19:37
 8/11 anonim válasza:
Hol lehet visszakérni az árát?Én már nem találom az oldalt.
2014. júl. 29. 18:04
 9/11 suzydiamond válasza:

suzydiamond nevű felhasználó válasza:

Én is rendeltem, sz...t sem ér, nehogy bárki pénzt adjon érte, főleg ne többezer Ft-ot!!!! Ugyanolyan, mint egy borotva, másnap már tüsi vagy, és órákat kell magadat dörzsizni, hogy a szőröd lejöjjön...annak is csak kb. az 50%-át távolítja el, viszont lesikálod a bőrödet a húsodról :(...visszaküldeném, de nem tudom, hova, hogyan...tudnátok ebben segíteni? Milyen címre küldtétek vissza?

2014. szept. 12. 17:24
 10/11 zsoka870702 válasza:

Ha nagyon ki akarjátok próbálni akkor innen pár száz forintért még mindig jobb...

[link]

2014. szept. 22. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!