Valami jó hajsampon? (többi lent )
Figyelt kérdés
12-13 évesen elkezdtem vasalni a hajamat ( gyűrűs göndör haj ) és most meg már annyira tönkrement hogy ha megmosom és megszárítok akkor jól néz ki de ha megpróbálom kifésülni akkor meg már úgy néz ki mint egy szénakazal és nyoma sincs a göndörségnek és kénytelen vagyok kivasalni, valami hajsampont vagy balzsamot nem tudnátok ajánlani, hogy megint olyan legyen mint régen? hogy ha kifésülöm akkor ugyanúgy göndör maradjon. Már teljesen megbántam mert azért lehet látni hogy teljesen el van égve és szálkásodva a hajam 15/L2014. júl. 3. 17:16
1/5 anonim válasza:
Ezt egy sampon se tudja helyrehozni, csak az olló. Le kell vágni a töredezett, tönkrement részeket.
2/5 anonim válasza:
Ha töredezett akkor először egy kis vágás segítene a legjobban.
Ugyanilyen cipőbe jártam, kb.5 hónapja szoktam le végleg a vasalásról (ha nem jól állt, inkább összefogtam lazán, pedig úgy utálom).Vágatva lett a legvégéből. Azóta sampon mellé hajpakolást is használok.Természetesen szárítom, nincs hajszárító. Most ott tartok hogy talán erősebb és göndörebb is, mint valaha. :)
14/ L
3/5 A kérdező kommentje:
De nekem az egész hajam ment tönkre nem csak az alja
2014. júl. 3. 17:41
4/5 anonim válasza:
Akkor egy ideig meg kell barátkoznod s rövid frizurával.
5/5 anonim válasza:
Folyamatosan kell vágatni a hajadból, és ajánlom a Tigi sampont és balzsamot. Az én hajammal csodát tett. Vegyél,a hajtípusodnak megfelelőt. Erősen igénybevett hajra pl a piros való. Nem olcsó, de 750 ml nekem tavaly április óta megvan, és heti 2-3alkalommal mosom a hajam. Iparfümérián szokott akciós lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!