Szerintetek mennyire jó a 2WU hajsampon?
WU2.. xd nem? xd
egyébként olcsó húsnak többnyire híg a leve, de a lómosáshoz tökéletes :D személy szerint még nem próbáltam
Egyszer én is vettem, hát eléggé összecsomósodott a hajam tőle, alig tudtam kibogozni... de van mini kiszerelés, szóval kipróbálhatod, aztán ha beválik akkor megveheted a nagyot.
Pocsék. Gyerekkoromban is azt hallgattam, hogy milyen nosztalgikus, anyukám fiatalkorában használta. Na azóta gyakorlatilag nem is változott szerintem az összetétel, pedig akkor azért kicsit más volt a világ.
Jól tisztít. Szappanbuborékhoz nagyszerű. De a hajamra csak akkor kenem, ha nincs más itthon. Még hogy a hajamat kiszárítja, az egy dolog, egy jó balzsam vagy pakolás segít rajta. De a fejbőrt is szárítja, hajmosás utáni nap véresre kaparom, ettől tiszta korpa lesz a fejem, és emellett már totál zsíros a hajam.
Én biztos nem ezen spórolnék. Amúgy meg sokat kell belőle használni, a kiöntője olyan béna, hogy a felét melléöntöd a lefolyóba, szóval a végén rájössz, hogy nem is olcsó. :D (a baleás dolgokat pedig én inkább csak akkor ajánlom, ha nem vagy érzékeny bőrű, csúnya allergiát tud az is kiváltani - és nem csak saját tapasztalat. :S De van, aki esküszik rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!