Zsíros korpa! Melyik hajsampon jó erre a gondra? Kerium nem jó nekem, vagyis csak a korpát tüntette el meg a viszketést, de a zsiros állag megmaradt.
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 21:36
1/7 anonim válasza:
T-Gél, nekem bevált, próbáld azzal, hátha neked is.
2/7 anonim válasza:
H&S vált be csak. De abból mindegyik féle:)
26N
3/7 A kérdező kommentje:
köszi! H&S nem használ nekem semmit sem... :(
2014. júl. 3. 04:08
5/7 A kérdező kommentje:
Pedig igaz!!!
2014. júl. 4. 04:28
6/7 anonim válasza:
nincs valami pszichológiai problémád? (mármint nem olyan, hogy "örökre egyedül maradok" vagy hogy "most vegyek meg egy macskát, vagy csak 10 év múlva többet", hanem komoly?)
Mert akkor is szokott ilyen korpa lenni, és azon talán nem segítenek a samponok.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem mindenkit kell hülyének titulálni,mert ilyen gondjai vannak. Egyébként van párkapcsolatom is rendezett az életem! Csak néha izgulok túl dolgokat,de szerintem ez természetes.! Vannak olyan emberek akiknek van ilyen gondjuk,de ha tudnám,hogy ez van orvoshoz fordulnék nem pedig ilyen helyre írnék. És voltam is bőrgyógyásznál ezzel,amint az a fentiben leírtakban is látszik!!
2014. júl. 4. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!