Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy szőrtelenítsem ott lent?

Hogy szőrtelenítsem ott lent?

Figyelt kérdés
Bocs, ha hülye kérdés, de hogy csináljam, valahogy félek, hogy borotvával, valami "félresikerül". A bikinivonalam szőrtelenítésekor pedig mindig ilyen piros kiütéseim lesznek. (Akár szőrtelenítő krémet használok, akár borotvát, akár hideg gyantát.) Mit tegyek, hogy ez ne legyen?
2014. jún. 27. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Szőrtelenítés után fertőtleníteni kell a bőrt és a borotvát is. Aztán meg bekenni mondjuk aloe verával.

Én borotválom ott lent, félresikerülni hogy tudna? A borotva nem vág meg ha nem oldalra húzod... erre az egyre kell figyelni.

2014. jún. 28. 01:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Kozmetikus,gyanta.Két perc az egész,aztán 3-4 hétig nincs gondod vele.
2014. jún. 28. 08:09
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, de most kifejezetten az érdekel, hogy házilag hogy lehet. De azért köszi.

Hát fertőtlenítésre valaki olyat ajánlott, mint az after shave, amit a férfiak használnak. Kipróbáltam a bikinivonalon, de nem segített a pirosságon.

És egy megjegyzés:

Nem tudom, ez a kérdés miért olyan vonzó néhány fiúnak, de ne küldjön nekem senki több privát levelet, köszi!

2014. jún. 28. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Én borotválom, és van egy jó technikám, ha érdekel:)

Előtte veszek egy forró fürdőt, mert így felpuhul a szőr és könnyebb lesz borotválni. Várok kb. 15-20 percet a vízben, majd borotvahabot is használok és leborotválom. Először szőrnövekedéssel egyirányba húzom, hogy minél rövidebb legyen, majd ellentétesen. Ne eldobható borotvát használj, mert azzal könnyebben megvághatod magad és hagyj időt erre. Ha nem vársz elég időt a vízben, meg elsieted a borotválást akkor könnyen megvághatod magad.

Amikor kész vagyok, akkor hintőport teszek rá.

Ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok, akár privátban is:)

16/L

2014. jún. 28. 18:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ki fogom próbálni.
2014. jún. 29. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!