Szerintetek szőrtelenítsem le a karom?
Le fognak pontozni, de vállalom: nekem kicsit sötétebb tónusú a bőröm (nem kreol) és ebből adódóan a hajam és a testszőrzetem is sötét. Ugyanúgy, ahogy férfiak között is van olyan, aki alig szőrös, míg mások úgy néznek ki, mint a majmok, ez nőknél is felfedezhető. Tehát még mielőtt jönnek a "menj el orvoshoz mert ez hormonprobléma" hozzászólások, szeretném leszögezni, hogy legtöbbször nem az.
A kérdésedre én nem akarok feltétlen választ adni, neked kell eldönteni, hogy mit akarsz. Én nem szőrtelenítem a karomat. Kicsit enyhébb a szőr a karomon, mint a linkelt képen, de jóval látványosabb, mint a legtöbb nőnek. Viszont nyáron szinte szőkére kiszívja a nap, télen pedig amúgy sem rövid ujjúban flangálok. És engem soha senki nem szólt még meg miatta.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!