Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szőrtelenítsem a...

Szerintetek szőrtelenítsem a karom?

Figyelt kérdés
Világos barna szőr van a kezemen, de baromi hosszú és sűrű. Volt amikor itt is szőrtelenítettem, de a barátnőim lebeszéltek róla. Eddig nem zavart, viszont most új suliba megyek és... nem tudom. Szerintetek?
2012. aug. 30. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Undorító ha egy lánynak szőrös a keze.
2012. aug. 30. 23:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy. Nekem van olyan ismerősöm, akinek sötét és sűrű, és mégis van pasija. Nálunk ez senkit sem érdekel. Nekem szőke, de havonta egyszer leborotválom. Nem baj az se ha már nől vissza mert nekem elég gyenge és nem szúr. Sőt, olyan szépen csillog a napfényben. Ezért azt javaslom, hogy először vegyél szőkítőport egy fodrászkellékboltban. Azzal néha bedörzsölöd a karod, akkor kivilágososdik, és akkor úgy szebb. Ha úgy se tetszik, akkor borotváld le nyugodtan.

Az előző fiúnak meg üzenem, hogy a kar nem ugyanaz mint a kéz. Én még sose láttam szőrös kezű lányt. Fiúknak meg különben is pofa be van, mert miattatok csináljuk az egész szart.

2012. aug. 30. 23:37
 3/6 anonim ***** válasza:

én gyantázom. Alapból nem szeretem ezeket a bolti vacak hideggyantákat mert nem viszik le a szőrt,de kezen annyira puha hogy leszedi. 2 hetente szoktam.

Szerintem is csúnya ha szőrös egy női kéz.

2012. aug. 30. 23:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha feltűnően látszik akkor gyantázd le. Persze nem kötelező. Ha téged nem zavar akkor semmi gond vele, nem másoknak kell megfelelned.
2012. aug. 31. 00:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is feltűnő ezért gyantázom :D
2012. aug. 31. 08:43
 6/6 mmano88 ***** válasza:

Gyantázd le, vagy epiláld. Nem kell túl gyakran, elég 2-3 havonta is szerintem.

23N

2012. aug. 31. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!