Rengeteg hajam volt, erre mind kihullik?
valaki adjon valami ötletet, mert nagyon el vagyok keseredve.
régen mindig iszonyat dús, vastag szálú volt a hajam (állandóan fodrászhoz szaladgáltam, hogy ritkítsa meg mert nem bírtam vele)
aztán elkezdett durván hullani (pontos idejére nem emlékszek, hogy mikor kezdte). fokozatosan jutottam el odáig, hogy mosáskor tincsenként hullott a hajam, és minden egyes fésülködéskor egy tonna hajam távozott. de nem csak a hosszú, "öregebb" szálak hullanak ám, hanem újabban a BABAHAJAIM IS. ráadásul totálisan elvékonyodtak a szálak, így nem is csodálom hogy potyog.
kb 3 éve rövid ideig festettem a hajam, nem tudom ennek mennyi köze lehet hozzá.
szedtem már vasat, dm-es hajvitamint, használtam bánfi hajszeszt, de ezek közül egyedül a hajvitamintól mérséklődött picit a hajhullásom :(
valaki küzd hasonló problémával? légyszi írjatok tapasztalatokat/bevált trükköket, gyógynövényeket, bármit :(
háziorvos azt mondta szedjek vasat, bőrgyógyász szintén ehhez ragaszkodott, mikor mondtam hogy nincs vashiányom (kb 2 hónapja nézték utoljára) de azért miután az égnek emelte a tekintetét, mondta hogy menjek góckutatásra.
ahova el is megyek, bármi is legyen az, de első utam a fogorvos lesz.
ismerősök mondták, hogy először bőrgyógyászhoz menjek. bíztam benne, hogy legalább mond valami hasznosat, ha már bőrgyógyász, de inkább bunkó volt és semmi újat nem mondott, szóval TOTÁL FELESLEGES
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!