Rengeteg hajam volt, erre mind kihullik?
valaki adjon valami ötletet, mert nagyon el vagyok keseredve.
régen mindig iszonyat dús, vastag szálú volt a hajam (állandóan fodrászhoz szaladgáltam, hogy ritkítsa meg mert nem bírtam vele)
aztán elkezdett durván hullani (pontos idejére nem emlékszek, hogy mikor kezdte). fokozatosan jutottam el odáig, hogy mosáskor tincsenként hullott a hajam, és minden egyes fésülködéskor egy tonna hajam távozott. de nem csak a hosszú, "öregebb" szálak hullanak ám, hanem újabban a BABAHAJAIM IS. ráadásul totálisan elvékonyodtak a szálak, így nem is csodálom hogy potyog.
kb 3 éve rövid ideig festettem a hajam, nem tudom ennek mennyi köze lehet hozzá.
szedtem már vasat, dm-es hajvitamint, használtam bánfi hajszeszt, de ezek közül egyedül a hajvitamintól mérséklődött picit a hajhullásom :(
valaki küzd hasonló problémával? légyszi írjatok tapasztalatokat/bevált trükköket, gyógynövényeket, bármit :(
Nekem ugyanez volt. Az segített, hogy levágattam - váll fölé érőre.
Megerősödött, és kevésbé hullik. Így lehet újra növeszteni.
ja igen, nő vagyok, és kb hátam közepéig ér. a vágáson már én is gondolkodok, hátha:((
háziorvosnál jártam, ő írta fel a vasat, és idén volt 3 vérvételem, amin csak a kisebb vashiány volt. azt hónapokig szedtem, de semmi hatása nem volt a hajhullásra. kéne még íratnom?:\
Fogröntgen? Esetleg gócos bölcsességfog.
Vagy hormonprobléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!