Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kihullik így a hajam? (hosszú...

Kihullik így a hajam? (hosszú kérdés)

Figyelt kérdés

Fiatal korom ellenére őszülök, ideje lenne ismét befesteni a hajam. Viszont elég érzékeny a fejbőröm, a héten volt szeles időjárás miatt kiszáradt, emiatt viszket(ett), így van néhány kisebb horzsolás, sebecske a fejbőrömön.

Tegnap és ma igyekeztem visszafogni a vakarózást, hogy begyógyuljanak.

Ma este már befesthetem a hajam szerintetek?

Vagy a "ne fessük, ha sérült a fejbőr" utasítás csak azért van a dobozon, hogy ne csípjen?

~10 éve festem eltérő intervallumokban, eddig nem volt gondom a festékekkel, max. néha 1-2 helyen csípett.

Most viszont nem kockáztatnám, hogy esetleg kihulljon :)

Amúgy, ha a témához lenne valami köze: palette, fekete színű festékkel szeretném.

Köszi a válaszokat!

2014. ápr. 27. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy kihullik a hajad tőle DE én nem festeném be most, várnék még vele pár napot, vagy egy hetet, mert a festék annyira felmarhatja a sebet, hogy komolyabb sérüléseket is szerezhetsz.
2014. ápr. 27. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Palette és pont fekete? A fekete a legkárosabb festék, a Palette meg egy vacak gyenge minőségű festék.

Szerintem annyit a te fejed/hajad is megérdemel hogy ha már fested akkor azt jó minőségű fodrászkellékes festékkel tedd, és ha feketére akarod inkább sötétbarnát vegyél. Az is fekete lesz csak nem annyira káros. Esetleg festék helyett tartós hajszínezőt használhatnál. Az még kevésbé ártana. Sérült fejbőrre ne használd semmiképp, mert úgy több jut a szervezetedbe a káros anyagokból.

2014. ápr. 27. 16:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyet értek a második válasszal, szerintem inkább sötétbarnát használj...

És szerintem émg pár napot várj a hajfestéssel - nem hajhullás miatt, hanem azért, mert a fejedet fogja marni...

2014. ápr. 27. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Told le kopaszra! Az szexi!
2014. ápr. 27. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!