Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Használt valaki Star Silk Pro...

Használt valaki Star Silk Pro párnácskát? Tapasztalatok? Érdemes megrendelni, vagy ez is egy átverés?

Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 22:18
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Szia Zoe25!

Neked milyen erös a szöröd?

Akiknek nem vàlt be, hozzàtok is ugyanez a kèrdèsem!

Nekem sajnos nagyon erös, így lehet hogy nem rendelek!

2014. jún. 26. 23:19
 32/41 anonim válasza:
Én ma vettem át, ki is próbáltam. Eléggé erős a szőrzetem, mert hosszú évek óta borotválom. A karom tökéletesen sima és szőrtelen lett tőle, a lábamon mondjuk úgy 80 %-ban szedte le, de tény, hogy mindenféle fájdalom vagy kipirosodás nélkül és a bőröm is tök jó puha lett, viszont bikinivonalon nem értem el vele eredményt. Összességében azt mondom, karra, lábra, hónaljra stb. jobb, mint a borotva.
2014. jún. 27. 16:00
 33/41 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Én is voltam oly bátor, hogy megrendeltem....Hát a lábamon próbáltam ki, ott közepes erősségű a szőr, levitte, puha lett tőle a bőröm, de másnapra már borostás lett :/ Bikinivonalon én sem értem el eredményt, pedig leginkább amiatt rendeltem...A kezemen úgy tűnik bevált, bár ott puha és vékony szőr van, szóval szerintem leginkább ez befolyásolja, illetve elég időigényes folyamat, legalábbis részemről.
2014. jún. 27. 22:37
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
csak gondoljatok bele logikusan... ledörzsöli a szört, mitöl lenne tartosabb mint a borotva??? aki elhiszi, h tartos, gondolkozzon már... viszont akinek jobb a borotva helyett, használja. anno én is egy noname fajtát rendeltem, ahol használt is, ott sem 100%-osat. el kell keseritsek mindenkit, akinek érzékeny a böre (mint nekem) nem marad más, mint a szakember. sajnos sokan feladják, h jajj egyszer gyantáztattam, fájt/vérzett/nem jo de pár alkalom után nekem sem volt semmi gond, a mézes gyanta után (amit kézzel huznak le, nem textillel) ki sem pirosodtam. és valljuk be az a néhány 100/1000 ft megéri azért a néhány gondtalan szörmentes hétért... söt, most már az évek alatt kb a fele arány ami kinö, már simán megcsinálom magamnak epilátorral szinte már nem is fáj. azért irtam ezt le, mert évekig szenvedtem én is,, ugyan ezen gonddal... tehét, irány a kozmetikus, legalábbis én ezt ajánlom, és kitartás, nem feladni...
2014. jún. 29. 10:55
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Én is megrendeltem, de rosszabb mint eddig bármi, amit kipróbáltam. Tiszta seb lett tőle a bőröm, ráadásul a szőr fele ott maradt, amit levitt, az meg másnapra visszanőtt.

Az ára is nagyon durva, ahhoz képest, hogy ezek az izék elkopnak, és újra lehet venni. Az meg hogy ezeket a sz*r smirglipapírokat "párnácska"-ként emlegetik, nevetséges. Ez a ragasztgatós módszer is egy vicc. Sokkal egyszerűbb használni, ha nem ragasztom rá arra a papucsszerű, merev műanyagra a csiszolópapírt. De hát az is kell, mert úgy többnek tűnik a csomag tartalma...

Soha többet nem fogom használni, az biztos.

Akinek még nem késő, NE rendelje meg!

2014. jún. 29. 18:04
 36/41 anonim ***** válasza:
Én az eldobható borotvára szavazok, olcsó ,és könnyű vele bánni, a lábamra meg epillátort használok. A StarSilk Pro egy átverés, sima csiszolópapír, csak van nyele - akinek van kidobni való pénze, vegye meg! Legjobb esetben is csak a borotvát váltja ki, csak sokkal drágább.
2014. júl. 1. 18:26
 37/41 anonim válasza:
Nekem eddig bevált.Lejött a szőr pedig sajnos nagyon ragaszkodik hozzám. A lábam kicsit piros lett de bekentem testápolóval és kész.Nagyon puha lett a bőröm én ajánlom.De amúgy nem értem mért vagytok ilyen ellenségesek a dolgok többsége amit kitalálnak ha rendeltetésének megfelelően van használva működik...
2014. júl. 2. 19:30
 38/41 anonim ***** válasza:
Nos,akárki akár mit mond nekem tökéletesen megfelel.100%ban eltűnteti a szőrt a lábamon,kezemen.(máshol még nem próbáltam)4-5 nap után kezd csak visszanőni a szőr,addig teljesen sima.
2014. júl. 10. 17:22
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
utolso kettö szerencsés, de én a 4-5 nap helyett szeretek inkább hetekig nem gondolni a szörtelenitésre... kiprobáltam, rendeltetéssterüen (egy csiszolopapirt nehéz rosszul használni. na meg ha le tudom gyantázni magam, nemhiszem hogy egy 10E ftos sz..r tuljár rajtam, ami még a szexshopokban is max párszáz forint, és nincs a kamumareting, hogy "párnácska") igy legalább az évek alatt feleannyi ször nö vissza. a csodasmirglipapir viszont nem fogja ezt megcsinálni soha. de igazatok van, kinek mire van igénye. ide is csak azért irunk, hogy ennyit ki ne ajon érte, inkább valami noname-et vegyen fele-harmadáért. mert ugyan az csak más márkajelzéssel. de akinek annyi esze van, az meg vegye a 10 ezer forintos csodákat.
2014. júl. 24. 21:39
 40/41 anonim válasza:
Linkelnetek olyan ebay-es noname termeket?:D :)
2015. febr. 26. 11:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!