Használt valaki Star Silk Pro párnácskát? Tapasztalatok? Érdemes megrendelni, vagy ez is egy átverés?
Sziasztok!
Én tegnap próbáltam ki először.
Nem jó!
Fájdalmas a csiszolás, nem tartós, ehhez pedig túlságosan is drága.
Az arcomon csináltam, ami mondjuk eléggé érzékeny, vörös és sebes lett.
A pajeszomat szerettem volna elsősorban, sikerült is, nagy kínok árán, de másnapra már szúrt.
A lábamon nem fájt, de nem igen használt, pedig ott nem olyan erős a szőr.
Nem éri meg, ne vegyen senki! Átverés! Én bedőltem. :(
Nos ma délután megérkezett a csomagom,ki is próbáltam rögtön és vártam egy kis ideig,hogy nem e lesz piros a bőröm vagy vmi.Nekem nagyon bevált a lábamon tényleg egy perc alatt végeztem és gyönyörű,sima lett,bekentem testápolóval és kész.
Meglepődtem,hogy tényleg ilyen jó.
Persze mindenkinek más a bőre,nekem bevált én ajánlani tudom,bár szerintem az olcsóbbik változat ugyanilyen jó,de én sajnos azt nem találtam meg,így ebből a szempontból kicsit pórul jártam.
A kapott termék csodálatos,mivel az én bőrömet minden kikezdte,így csoda,hogy ez nem,de már most így első használat után szuper.
Az előző válaszolónak mondanám,hogy kenje be a szőrtelenített területet vagy kamillavirág krémmel,vagy szörtelenítés utáni krémmel/géllel.
Köszönjük a tapasztalatokat!
Majd ha lesz még később is, azt is szívesen fogadjuk! Kíváncsi leszek, mennyi ideig tart, és hogy szúrósan nő-e vissza, vagy hogy.
Tegnap előtt este megrendeltem, azóta sem jött meg. Most bukkantam a fórumra - bár az egyik tapasztalat pozitív - a két másik vélemény elszomorított. Gyorsan le is mondtam e-mail-ben - az őrület, hogy 1500 Ft a postaköltség! Egyébként sem szeretem az online boltokat, csupa átverés!
Egyébkét a két pórul jártak üzenem: az árusító szerint van rá garancia, próbáljátok meg visszakérni az árát, ha nem vált be!
Nos nekem még mindig nem piros,nem patogott ki a bőröm,vagyis nekem eddig tökéletes.
Az árát visszafizetik ha nem vált be,érdemes ezt kihasználni és visszaküldeni.
Egyébként a termékről még annyit:nagyon szép puha lett a bőröm,és még mindig az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!