Használt valaki Star Silk Pro párnácskát? Tapasztalatok? Érdemes megrendelni, vagy ez is egy átverés?
Igen, ez nekem is feltűnt! Senki se rendelje meg - nagyon kamugyanús! Az is átlátszó, hogy azzal hirdetik, a sztárok is ezt használják. Utána jártam a cégnek: nem is létezik. Van ugyan még egy külföldi oldal ,de csak a magyar oldal mása. A weboldaluk is kezdetleges. Valami ügynököcske próbálkozik eladni a termékét - annyi, hogy volt pénze Facebook-os reklámra.
Egyáltalán nem leinformálható cég - kíváncsi vagyok, valóban visszafizetik-e az árát, akinek nem vált be. Gyanítom, ez esetben felszívódik a tisztelt cég...
Lehet, akinek három szál szőke szőre van, annak használ valamit, de kb. a borotvával egyenlő. Mindenki vigyázzon, mit rendel meg az internetről!
Sem telefonszám sem semmi- A cég elérhetősége: TV Prodaja d.o.o.
Dunajska 113, 1000 Ljubljana
DŠ: SI49268341
MŠ: 2262380
Meg egy e-mail cím valami Balázzsal. Tényleg csak a jóindulatán múlik, visszafizeti-e. De gyanítom, futhattok a pénzetek után! :(
Én 2 napja megrendeltem. Bátor voltam :D Leginkább a működési elve miatt.
Pár órán belül megérkezik (most beszéltem a futárral) és még ma este ki is próbálom. Holnap-holnapután megírom nektek, hogy mit tapasztaltam, összehasonlítva mindenhez képest :) Már kipróbáltam mindent, ez az utolsó reményem, úgyhogy drukkoljatok. :D
A postázási költségre is nagyon kíváncsi leszek mert arról senkitől nem kaptam választ idáig, most kifakadtam az 1500 Ft-on .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!