Kutyagyerek kérdése:
Az olajozott haj jól állna fiúnak?
Figyelt kérdés
Ma mondták nekem hogy olajozzam be a hajam mert úgy "Olaszos" stílusú lessz. Most kb ilyen a hajam csak már nagyobb,de hétvégén megyek fodrászhoz [link]
Jól állna nekem ha be olajoznám? meg egyáltalán hogy csináljam? mint ha zselézném? zselével eggyüt állítsam be a hajam?
2014. jún. 16. 22:57
1/5 anonim válasza:
Kezdj el edzeni..mert ha ilyen testalkattal olajoznád be kicsit bu*isan néznél ki ahogy elnézlek..hidd el nekem:)
2/5 A kérdező kommentje:
1 éves kép és a póló elég nagy volt rám nyugi nem vaggyok olyan duci, azóta magasodtam testesedtem is. Egyébként sportolok. Ha kell küldök mostani kepet hogy megnézd milyen alkatom van.
2014. jún. 16. 23:36
3/5 anonim válasza:
Ne olajozd be. A nőket szerintem egyáltalán nem vonzza egy olajtól tocsogó hajú srác. Hagyd inkább természetesen.
5/5 anonim válasza:
Ha csajoknak akarsz tetszeni akkor semmiféle látható kencét ne tegyél a hajadra, mert a zselézett is undorítóan néz ki, az olajos haj meg aztán már a vég, nem szeretjük a zsírosnak kinéző hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!