Fiúnak gyenge körmökre átlászó körömlakk?
Figyelt kérdés
Nagyon gyenge körmeim vannak, nem növesztem, csak pár milis, de gyakran betörik és repedezik. A csajok átlátszó lakkot ajánlottak, miszerint az erõsiti a körmöket.
A kérdésem az lenne, h tényleg erõsiti-e illetve mennyire gáz fiú körmén ez a dolog?
2014. máj. 7. 15:21
1/6 anonim válasza:
szia:)
ne átlátszó körömlakkot, hanem körömerősitő lakkot használj :) ez lehet, hogy az üvegben egy szines "löttynek" fog tűnni, viszont a körmödön nem látszik (ellentétben az átlátszó lakkal, ami fényes) remélem segitettem 15/L
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Remélem kapható valahol ilyen a közelemben :)
2014. máj. 7. 15:53
3/6 anonim válasza:
Én a legtöbb híresség körmén szoktam látni fényes lakkot (férfiakén). Szerintem ez cseppet sem gáz. Igényes és olyan tisztaságot sugároz (számomra).
4/6 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel baj, bár mások tuti kiszúrják és ezzel fognak csesztetni.
5/6 anonim válasza:
Nem nagyon veszik észre,de a lakk jobb,mert erősebb,mint a körömerősítő folyadék.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Már fel is 'kentem' (nem tudom ezt h mondják a csajok) az átlátszó lakkot, mivel körömerõsítôt nem kaptam. Szóval marad ez. Nem olyan feltünõ, de tény h csillog :) Sebaj. Egyébként a csesztetés nálam nem talál célba, mert nem érdekel túlságosan!
2014. máj. 8. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!