A köröm hosszabbító folyadék lakkozott körömre is hat?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a kategorizálással nincs minden rendben ezért elnézést is kérek,csak nem tudtam hogy hova írjam és gondoltam hogy aki ebben a kategóriában mozog talán erről is tud valamit.
A folyadék egyébként nem bolti termék de elég elterjedt a neten is meg youtubeon is és kipróbáltam és nekem tök jól használt, viszont nem tudom hogy a lakk gátolja e a hatását :/ . (PL: http://www.youtube.com/watch?v=SiN8x2H6xoE)
2013. okt. 10. 13:48
1/6 anonim válasza:
Ne lakkozott körömre vidd fel! Közvetlenül a körömlemezere kell ezeket felvinni.
2/6 A kérdező kommentje:
Ömm ez igazából egy keverék (olívaolaj , tengeri só , citromlé) és egy tálban kell ebbe beáztatni... mindegy azért köszönöm a választ.
2013. okt. 10. 15:18
3/6 A kérdező kommentje:
Így utólag rájöttem hogy ez egy erősen hibás megfogalmazás volt... *köröm növés serkentő folyadék
2013. okt. 10. 15:21
4/6 anonim válasza:
De bármi ilyesmiről van szó a körömlemezre kell felvinni :) A lakkon nem tudnak áthatolni ezek.
5/6 A kérdező kommentje:
oké köszi
2013. okt. 10. 15:46
6/6 anonim válasza:
Maga a lötty is hülyeség, a körömlemez pedig csak minimális felszívó képességgel rendelkezik...
Szedj vitamint, egyél egészségesen, az sokkal többet ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!