Szrintetek igénytelen ha egy 13 éves fiúnak vállig érő haja van?
Figyelt kérdés
Amúgy még rövid de szeretném megnöveszteni.2014. ápr. 28. 14:43
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem igénytelen, csak szimplán ronda. 100ból max 1-2 olyan fiú-férfi van, akinek jóláll a hosszú haj. A többinek gáz.
2/8 anonim válasza:
Nem igénytelen, nagyon is jól néz ki ha ápolt, sokkal vagányabb mint egy tucat rövid haj.
3/8 anonim válasza:
Nekem tetszenek a hosszú hajú srácok,főleg ha rocker :) (nem azt értem rocker alatt,hogy kezében VBK-val meg koccintóssal okádik az árokba :D),hanem azt,ha egy kicsit másabb kinézetben,felfogásban (főleg felfogásban!) mint a többi vele egykorú... eltértem a tárgytól. Kb annyi a lényeg,hogy van akinek tetszik,és van kinek nem :D
4/8 anonim válasza:
Nem igénytelen,ha ápolt.Persze az más kérdés,hogy jól is állna-e neked..
6/8 anonim válasza:
Ez abszolút ízlés kérdése. Nekem pl. szinte kizárólag a hosszabb hajú srácok tetszenek, valakinek meg abszolút nem. Valakinek tetszik, valakinek nem, de, ha ápolt a hajad, akkor semmiképp sem igénytelen.
7/8 anonim válasza:
Nem igénytelen, akkor lenne az, ha ápolatlan lenne, de ilyen meg egy rövid haj is lehet.
Nekem egyébként tetszik a hosszú haj.
8/8 anonim válasza:
Jobb a rövid.
nem érdemes megnöveszteni, mert főleg most hogy jön a nyár, meleged lesz miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!