Lányok! Mi a véleményetek ha egy fiúnak hosszú a haja?
Figyelt kérdés
16/F Vállig érő.2014. febr. 27. 20:39
1/14 anonim válasza:
Jézus , van még olyan srác akinek hosszú a haja!!D:
Én személy szerint imádom ha egy srácnak hosszú a haja , mondjuk nekem akkor tetszik a legjobban ha nyakig ér,(és ismeri a hajmosás fogalmát , azért egy elhanyagolt haj nem szép látvány) . :)
Egyébként egy csomó srácnak jobban állna a hosszab haj mint ez az ecset/páwa sz*r , persze van akinek az is jól áll de nem a divatot kell követni hanem azt kell nézni ,hogy mi áll jól az arcodhoz. 16/l
2/14 anonim válasza:
Nekem kifejezetten az tetszik, ha egy pasinak hosszú-fél hosszú haja van. A rövid hajú palikat észre se veszem:D
24N
3/14 A kérdező kommentje:
Én valahogy mindig is hosszú hajat szerettem,lányoknál például viszont nem szeretem ha rövid mert az úgy elég csúnya,szőkés barna vagyok kék szemű viszont úgy vettem észre hogy a lányoknak nem tetszik ha hosszú a hajam a sok páwa meg állandóan beszól hogy úgy nézek ki mint egy csaj csak mert nőiesek egy kicsit az arcvonásaim..:( 16/F
2014. febr. 27. 21:11
4/14 anonim válasza:
Imádom a hosszú hajú fiúkat :)
5/14 anonim válasza:
Imádom a hosszú hajat! A legjobban az tetszik ami Tom Odellnek van, de az ettől hosszabb, akár derékig érő is jöhet. Nekem tetszik:)
Ráadásként még a szemed is kék.. :D
6/14 A kérdező kommentje:
NA most hülyére néztek Hasonló hajam van mint Tom Odellnek,csak egy a bibi én csúnya vagyok egy kicsit :(
2014. febr. 27. 22:07
7/14 anonim válasza:
A hosszú hajú pasik a legjobbak.
9/14 anonim válasza:
Nekem nem jön be, ha egy pasi úgy próbál kinézni, mint egy lány és fordítva sem. Szerintem egy fiúnak legyen rövid haja, lánynak hosszú.
10/14 anonim válasza:
Nekem sem jön be már az ilyen hosszúság, de van akinek jól áll :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!