Sötét, hosszú és DÚS hajú lányok! Hozzátok szól kérdésem! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Akinek sötét,és dús haja van,nyilván tudjuk,hogy a szőrzete itt ott erősebb,és sötétebb.. Amikor még nem szőrtelenítettek odalent,akkor hogyan kezdtétek?
Borotvával félek,hogy nagyon kipattogna,a kozmetikushoz meg ciki elmenni. Jó,olcsó,és hatékony szőrtelenítési módokat kérnénk intim tájékon.
2013. aug. 7. 08:26
1/3 anonim válasza:
Többezer ember jár kozmetikushoz. Nekik nem ciki, egyedül te érzed annak. Hogy miért, azt nem tudom.
Én borotvával csinálom, nekem nem pattog ki.
2/3 anonim válasza:
Van pár módszer ami igen fajdalmas a gyantazas,epilalas és ám ha ezeket nem akarod akkor hasznalj borotvat de ne noves iránnyal ellenkezőleg hanem megegyező iranyba igy nem fog ki pattogni
3/3 anonim válasza:
Ollóval levágtam a nagyját, majd borotvával lehúztam. Próbáld ki, lehet hogy nem fog kipattogni, de ha igen, akkor legközelebb a növekedési iránnyal megegyezően húzd le, így nem lesz teljesen sima, de legalább nem is nagyon szőrös. Amúgy nem ciki kozmetikusnál csináltatni, de valaki a gyantát sem bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!