Hosszú, és félhosszú hajú lányok kérdezhetek?
Az én hajam elég hosszú, vagy legalább is annak számít. Nekem is nagyon száraz, de én nem használok hajszárítót. hajmosás után balzsam, és hetente egyszer pakolás.
Én úgy szoktam, hogy hagyom megszáradni, és csak utána fésülöm ki. Így kevésbé töredezik. És javaslom valami keratonis haj spray használatát. hajmosás után mindenképp jó szerintem.
Köszönöm a hasznos válaszokat,mentek a zöld kezek.Lenne egy pár kérdése még:
1-es válaszoló:a kókuszolajat hol lehet beszerezni(esetleg név,márka...)
2-es válaszoló:a keratinos hajsprayben kérnék segítséget,ha esetleg tudnál nekem valami márkát ajánlani:)
3-as válaszoló:akármilyen balzsamot teszek rá mindig száraz(Pantene,Golf...)na jó 1 fokkal jobb mintha nem tennék:)
Nem szálkás,meg tényleg szép dús a hajam,alig vártam,hogy megnőjön megint,csak ápolni szeretném,hogy megelőzzem a hajvágást.Le van egyébként teljesen növesztve,mikor festve volt,akkor nem volt vele baj,most,hogy természetes most lett száraz.
A Balea oil repair balzsam nagyon jól puhítja a illetve a hajmosás utáni öblítések is nagyon jók. Csalánlevél főzet, kamillavirág főzet.. de bármilyen más növényből is készítheted.
Orofluido elixírt is használok, csodákra képes :)
Első válaszoló vagyok.
Ilyen kókuszolajom van: [link]
Bioboltban vettem kb 350 forintért, de ez finomított. Sokkal értékesebb, és jobb a finomítatlan, hidege sajtolt kókuszolaj, de annak az ára ennek többszöröse sajnos.
derékig érő extra dús hajam van. Ami nekem bevált, hogy extra kímélő vagy tápláló samponnal mosom meg és rakok egy kis olajat a végére hajvégápolás gyanánt. Balzsamot nem használok, nincs rá szükségem, az olaj is csak megelőzés.
Ha nagyon kemény nálatok a víz akkor próbáld ki az ecetes öblítést.
Szia!
A kettes válaszoló vagyok. Nekem a Gliss kur haj spray jött be. Egyszerűen imádom, nem is kell más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!