Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Teljes frizuraváltás. Te...

Teljes frizuraváltás. Te megbántad?

Figyelt kérdés

Elsősorban azoknak szól a kérdésem, akik már átmentek rajta. Tavaly a hátközépig érő hajamból vágattam 30 centit, és egyáltalán nem bántam meg, már majdnem vissza is nőtt. Azonban most áll alá érőre szeretném vágatni (fazonra, mert most nincs), a fekete színt pedig világosabb barnára szivatni.

Volt már valakinek ilyen nagyobb váltása? Megbánta, nem bánta?:)

2014. jún. 4. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Bizony ,még feketéből szőke is volt...! NAGYON megbántam.
2014. jún. 4. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem hátközépből lett derékig érő hajam, barna vagyok és kb 2 éve viselem, nem bántam meg.
2014. jún. 4. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is épp hasonlóan gondolkozok, bár csak vágatáson, festésen nem. Nem tudom még, mitévő legyek.. :/
2014. jún. 4. 17:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Én már egész szépen rábeszéltem magam
2014. jún. 4. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:

1, derékig érőből lett vállig majd állig érő, nem bántam meg, könnyebb volt kezelnem, meg jobban illett az akkori énemhez.

2, világosbarnából lett vörös. Azt sem bántam meg, sokkal jobban áll.

2014. jún. 4. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Rengeteg ilyenen átmentem :) Volt, hogy viszonylag hosszú hajból vágattam olyat, hogy egyik oldalon kb 5 centi hosszú, a másikon meg még annyi sem (akkoriban még nem volt divat a felnyírt haj :D), de arra is volt példa, hogy a hátközépig érő hajamat vágattam le fiúsra. A színével is sokat kísérleteztem, voltam szőke, fekete, lila.

Szerintem érdemes belevágni az ilyen átváltozásokba :)

2014. jún. 4. 20:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Múlt nyáron a vállig érő hajamat levágattam ilyenre:

[link]

Eléggé sokkoltam az osztálytársakat, de nekem bejött és azóta mások is mondták, hogy jól áll. Már sokat nőtt, de gondolkodok rajta, hogy most nyár elején újra levágatom. Tök jó, hogy a melegben nem izzad be a nyakam!

2014. jún. 5. 20:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Az durva:D de szép:)
2014. jún. 6. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!