Olyan lányoktól kérdezném, akik egyszer már megváltak hosszú hajuktól! Sokáig szántad rá magad a váltásra? Milyen hosszú volt és milyen lett, megbántad?
Derékig érő hajam volt, és fül alá/vállig érőre vágattam le. Nagyon nehezen szántam rá magam, de ki akartam próbálni. Akkor egy darabig nem bántam meg, de aztán elkezdett hiányozni, meg nem tudtam lófarokba kötni vagy befonni, semmi. Szerettem amúgy azt a rövid hajat, meg jobban is állt mint a hosszú.
Most már a hátam közepéig ér és újra gondolkodom, hogy levágatom, de nem tudom még. Félek, hogy megint megbánná, plusz a barátom sokkot kapna :D
Nekem hátközépig érő hosszú barna hullámos hajam volt, és levágtam ilyen 40 -50 cm (pontosan nem tudom , de annyi biztos volt , ha nem több) Egy kicsit se sajnáltam , mert kellett a változás. És úgyis visszanő (azt tudni kell hogy nekem nagyon gyorsa nő a hajam havi 5- 6 cm is akár és nem túlzom el , megmértem)
Ez úgy kb fél éve történt , és lehet megint levágatom , egyáltalán nem bántam meg.
Derékig ért. Rövidre vágattam.Nem akartam egyébként levágatni, csak nagyon hullott (nem oldódott meg a probléma.)
Megbántam (bár az exem, akibe halálosan szerelmes voltam, rövid hajjal ismert meg, és neki nagyon bejött... Sokra nem mentem vele mondjuk, csak megemlítettem...)
Azóta megnőtt, most hátközépig ér.
Hátközépig ért és nagyon rövidre nyirattam, eleinte tetszett de aztán elkezdett nőni és nem állt sehogyse.
Megint megnőtt a háttam közepéig lenyirattam a fülemig ért kb. na azt nagyon megbántam mert nagyon béna lett :S
most megint a hátam közepéig ér, tetszenek a bubifrizurák, de a barátom nem örülne neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!