Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő alatt lehet ilyen...

Mennyi idő alatt lehet ilyen hosszú a hajam?

Figyelt kérdés

Ilyen hajat szeretnék [link]

majd ballagásomra még 3év múlva lesz jövőre is lesz de az nem olyan nagy...

most hát ilyen a hajam le vágattam mert nagyon ronda volt [link]

Válaszokat előre is köszönöm! :)

#idő #hosszú #hajam?
2013. jan. 6. 08:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy mindenkié meg meg tud nőni olyan hosszúra.

Szerintem a lényeg az, hogy ne vasald, és ne fesd. Havonta kb 1 cm-t nő a haj, ez mindenkinél változó. 3 év múlva, ha minden jól megy, már a derekadig fog érni, de mindig kell belőle visszavágatni, azt ne feledd, legalább 3-4 havonta 1-2 centit, és ápold. :)

2013. jan. 6. 09:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Megfelelő ápolással elérhetsz hasonló hosszúságot. Vágatni nem kell, ha semmi baja a hajvégeidnek. Szóval ne vasald, ne szárítsd, ne kenj rá mindenféle vacakot. Természetes szerekkel mosd meg minden...

Egyébként tényleg nem mindenkinek képes ilyen hosszúra nőni a haja. Mindenkinél van egy határ ahonnan nem fog tovább nőni.

2013. jan. 6. 11:09
 3/8 anonim ***** válasza:
4 év alatt elérhető, vágásokat belevéve + sok törödéssel
2013. jan. 6. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem olyan 4-5 év alatt nőhet akkorára, de nem is biztos hogy meg tud nőni ilyen hosszúra,mert genetikától is függ. ha nagyon szeretnél ekkorát ballagásra, akkor csináltass műhajat
2013. jan. 6. 11:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy mennyi idő alatt nő meg ekkorára, teljesen egyéni. Mérd meg, hogy mennyi a különbség centiben a mostani és aközött, amilyet szeretnél (mindenkinél magasságtól és testfelépítéstől függ ez a hossz). Ha tudod általában mennyit nő a hajad, akkor ki is tudod számolni pontosan. Ha nem tudod, akkor 1-1,5 centivel számolj havonta, az átlagnak annyit nő.

Tippet annyit tudok adni, hogy szedj hajvitamint (dm-es is jó, 1000 Ft 2 hónapra, a körmök is szépen megerősödnek tőle), ápold rendesen mindenfélével, ne csinálj vele semmit, ami káros lehet. Vágatni kell néha, különben nagyon el fog vékonyodni a vége és el is használódik, károsodik. Azt érezni és látni fogod, mikor fér rá a vágás, de elég 1 cm-t vágni egyszerre. Úgy sacc/kb 4 év kell, hogy elérd azt a hosszt. (Amúgy a kép amit linkeltél derékig érőnek van címezve, de ez bőven csípőig ér.) Ha szeretnéd, hogy ne olyan vékony legyen a vége, mint a képen, hanem mondjuk ilyen [link] , akkor gyakrabban kell vágni. Attól nem érdemes félni, hogy a genetika miatt nem nő majd meg ekkorára, mert az átlagnak simán elérhető ez a hossz, még hosszabb is. A legtöbben nem a genetika miatt nem tudják megnöveszteni, hanem mert nem egészséges a haj. A maximális hossz függ a hajtípustól is, minél vékonyabb szálú és kevesebb a haj, általában annál rövidebb a max hossza. Az átlag körülbelül fenékig érőre tudná növeszteni. Én térdig érőre fogom. :D

2013. jan. 6. 11:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)

Már lassan 3hete nem vasalom a hajamat tegnap be kentem a hajamat ricinus olajjal de csak 40percet volt rajta majd rajta hagyom egy éjszakára is :)

Az a baj hogy gyakorlaton össze kell gumizni és ugye az is roncsolja.

Majd próbálók oda figyelni mindenre és még egyszer köszönöm!! :)

2013. jan. 7. 15:44
 7/8 anonim ***** válasza:
10%

Egyszer vágattam le ilyen rövidre, 7-8 hónap után már majdnem a derekamig ért. Azt tudni kell, hogy nekem nagyon dús, sok hajam van, ami rettentő gyorsan nő!

Hogy neked milyen fajta, azt nem tudom, de én a hajamat csak nagyon nehezen tudnám tönkretenni.

2013. jan. 11. 18:55
 8/8 anonim válasza:

Szia!Nekem régóta van fenekemig érő hajam,(6év).Nem vasalom,szárítani is csak ha muszáj,akkor is (hideg levegővel)nem festetem,minden mosásnál használok balzsamot.vizesen ne fésüld,én mosás előtt megfésülöm,utána vizesen csak törölközővel megnyomkodom,hogy a sok viz felszívódjon ,,törölköző száraz"legyen.kb ennyi..

(31 éves fiu vagyok)

2013. jan. 11. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!