Milyen érzés megválni a derékig érő hajadtól, ha rövidre vágatod? Utána az eredetileg egyenes haj begöndörödik? Mennyi idő alatt lehet megszokni? Valaki vágatta már le így a nagyon hosszú haját?
Ahogyan az első írta, nekem is furcsa volt, hogy könnyű a fejem és hajmosásnál, hogy éreztem a hajam végét.
Ha nem göndör a hajad, akkor nem fog begöndörödni csak attól, hogy rövidre vágattad.
Én csak a hajgöndörödésről tudok írni. Nem lehet megállapítani, hogy begöndörödne-e vagy sem, hiszen ez idővel változik. Régen full egyenes volt a hajam, mintha ki lett volna vasalva, aztán egyszer elkezdedd félig-meddig göndörödni. Most megint inkább egyenes, mint hullámos a hajam. A nagyon hosszú haj pedig általában egyenes, főleg, ha sok is, hiszen a súlya lehúzza és nem maradna meg benne a hullám. Az pedig nem mérvadó, hogy évekkel ezelőtt, amikor rövid hajad volt egyenes vagy göndör volt.
Ez majd meglepetés lesz, idővel kiderül, hogy begöndörödik vagy egyenes marad. :)
nekem lapocka alá ért a hajam, nagyon rövidre vágattam, és újra és újra visszavágattam
a hajamat már növesztem vissza, most a vállam tetejéig ér
irtóra gyorsan nő ám most
nem göndörödött be, kicsit sem lett, még hullámos sem
amikor levágják, az egy élmény, egy nagyon furcsa érzés, és felszabadító
nagyon rossz azonban fél év után, mert nem tudod máshogy hordani, csak sehogy, konkrétan sem csat, sem gumi, sem hajpánt, sem copf, sem fonat, mindig ugyanolyan, ha strandra mész olyan, ha színházba mész olyan, mindig ugyanolyan és nem változtatható
ez nagyon idegesítővé válik ám
most vastagszálú, egészséges haj nő vissza, és imádom ápolgatni, imádom nézegetni, ahogy időről-időre észreveszem, mennyit nőtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!