Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajvasalóval hogy lesz tartósa...

Hajvasalóval hogy lesz tartósan egyenes a hajam? Mert mindig begöndörödik.1-2 óra múlva. és nekem egésznap egyenesnek kéne lenni. Valami ötletek?

Figyelt kérdés
hajhabról is hallotam hogy az is egyenesítí, de azt lehet hajvasalóval meg azt hogyan kell?
2012. máj. 10. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:
állítsd a vasalót,200-250 fokra.És nagyon lassan húzd át egy tincsen..:)
2012. máj. 10. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Az emberi hajban 230°C felett elindulnak a szenesedés folyamatok szóval nem ajánlom hogy ennél magasabbra állítsd.
2012. máj. 10. 19:32
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem a hajvasalóddal van akkor a probléma! Egy jó hajvasaló egész nap egyenes marad a hajad!
2012. máj. 10. 19:32
 4/9 A kérdező kommentje:
[link] ilyen hajvasalóm van
2012. máj. 10. 21:10
 5/9 anonim válasza:
Mekkora hajad van?nekem amíg vállig ért(vagy rövidebb volt),én sem tudtam rendesen kivasalni.1 óra után begöndörödött.De most,hogy megnőtt már semmi gondom :)
2012. máj. 14. 20:28
 6/9 A kérdező kommentje:
válig érő:)
2012. máj. 16. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:
tenyleg ne csinald 230 fok fellett mert mar az is ellege roncsolja a hajad h egyaltalan vasalod.... egyebkent en is vasalom minden nap es az a lenyeg h megfelelo vasalod legyen es amikor csinalod ne csak ugy futtaban csinald.... tehat tuzd fel amit eppen nem vasalsz, egyszerre kis tincset vasalj ki es gyorsan de toobszor huzd at a hajadon.... egyebkent nekem belissima volt 13 ezer forint aztan itt vettem $20 er egy uj remingtont (americaban) es fantasztikus .... remington t ajanlom figyelmedbe :))
2012. máj. 25. 06:26
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm:-)

nekem most ilyen van: [link]

2012. máj. 25. 17:37
 9/9 anonim ***** válasza:
életembe kb 15-2o fajta hajvasalót probáltam.és igen állitom hogy hajvasalótol függ a dolog,mert amikor a régi philips hajvaslómmal vasaltam,1-ki sem vasalta rendesen,2.egy orát nem birta a hajam vele...ha ki mentem reggel 5 perc alatt fel göndörödött. Volt az előtt egy remingtonom ami nagyon jól vasalt,viszont amikor azzal vasaltam akkor sem maradt tul sokáig benne a vasalás . A barátnőméknél probáltam egy hajas laci féle belissimát,ami könnyen vasalt,mert a lapjai tényleg jó bevonatuak,de szintén nem tartott a vasalás,de valamivel többet mint a philips-nél.Azon kivül még sokat probáltam de egyik sem érhető fel a REMINGTONOKKAL ! nekem most egy remington pearlvan,de abszalut eg vagyok vele elégedve.Lehet hogy nőtt a hajam és azért nem göndörödiik be ,de komolyan még a viz is rá folyt a hajamra,pedig 190 fokon vasalom,és ugy sem göndörödött be ! legjobb hajvasaló amit probáltam eddig,de mindenkinek más vált be.És tulajdonképpen hajfüggő is a dolog,de csak annyit hogy nekem nagyon göndörödős a hajam.
2012. jún. 28. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!