Hajvasalóval hogy lesz tartósan egyenes a hajam? Mert mindig begöndörödik.1-2 óra múlva. és nekem egésznap egyenesnek kéne lenni. Valami ötletek?
Figyelt kérdés
hajhabról is hallotam hogy az is egyenesítí, de azt lehet hajvasalóval meg azt hogyan kell?2012. máj. 10. 19:03
1/9 anonim válasza:
állítsd a vasalót,200-250 fokra.És nagyon lassan húzd át egy tincsen..:)
2/9 anonim válasza:
Az emberi hajban 230°C felett elindulnak a szenesedés folyamatok szóval nem ajánlom hogy ennél magasabbra állítsd.
3/9 anonim válasza:
szerintem a hajvasalóddal van akkor a probléma! Egy jó hajvasaló egész nap egyenes marad a hajad!
5/9 anonim válasza:
Mekkora hajad van?nekem amíg vállig ért(vagy rövidebb volt),én sem tudtam rendesen kivasalni.1 óra után begöndörödött.De most,hogy megnőtt már semmi gondom :)
6/9 A kérdező kommentje:
válig érő:)
2012. máj. 16. 18:49
7/9 anonim válasza:
tenyleg ne csinald 230 fok fellett mert mar az is ellege roncsolja a hajad h egyaltalan vasalod.... egyebkent en is vasalom minden nap es az a lenyeg h megfelelo vasalod legyen es amikor csinalod ne csak ugy futtaban csinald.... tehat tuzd fel amit eppen nem vasalsz, egyszerre kis tincset vasalj ki es gyorsan de toobszor huzd at a hajadon.... egyebkent nekem belissima volt 13 ezer forint aztan itt vettem $20 er egy uj remingtont (americaban) es fantasztikus .... remington t ajanlom figyelmedbe :))
9/9 anonim válasza:
életembe kb 15-2o fajta hajvasalót probáltam.és igen állitom hogy hajvasalótol függ a dolog,mert amikor a régi philips hajvaslómmal vasaltam,1-ki sem vasalta rendesen,2.egy orát nem birta a hajam vele...ha ki mentem reggel 5 perc alatt fel göndörödött. Volt az előtt egy remingtonom ami nagyon jól vasalt,viszont amikor azzal vasaltam akkor sem maradt tul sokáig benne a vasalás . A barátnőméknél probáltam egy hajas laci féle belissimát,ami könnyen vasalt,mert a lapjai tényleg jó bevonatuak,de szintén nem tartott a vasalás,de valamivel többet mint a philips-nél.Azon kivül még sokat probáltam de egyik sem érhető fel a REMINGTONOKKAL ! nekem most egy remington pearlvan,de abszalut eg vagyok vele elégedve.Lehet hogy nőtt a hajam és azért nem göndörödiik be ,de komolyan még a viz is rá folyt a hajamra,pedig 190 fokon vasalom,és ugy sem göndörödött be ! legjobb hajvasaló amit probáltam eddig,de mindenkinek más vált be.És tulajdonképpen hajfüggő is a dolog,de csak annyit hogy nekem nagyon göndörödős a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!