Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megbántad hogy tetováltattál?

Megbántad hogy tetováltattál?

Figyelt kérdés

Sok ismerősöm szeretne tetoválást. Én nem szeretnék mert mi van ha megbánom később és már nem tetszik az a motívum.

Egyik srác azt mondta hogy nem lehet megunni, egyszer csináltatsz és nincs megállás.

2012. dec. 2. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bár nincs tetoválásom, talán majd egyszer lesz de így is hozzászólnék a kérdésedhez. Akikkel én találkoztam és megbánták azok általában olyan személyek akik nem szalonban csináltatták, hanem valami mókoló emberkével, aztán a minősége is rossz, maga a rajz is elég elcseszett. Ilyenkor van az, hogy vagy rátetováltat (ez a gyakoribb), vagy hagyja úgy ahogy van. A másik verzió, ha túl látható helyre került a tetoválás és így hátrányosan indul pl. egy állásinterjún. Olyan helyre kell szerintem, ahol ha felveszel egy inget, takarja. Az hogy mit tetováltatsz olyan szempontból mindegy, hogy ne hirtelen felindulásból/fellángolásból tetováltass. Ha valami most tetszik, 5 év múlva is fog tetszeni. De mert éppen szeretsz egy zenekart és magadra tetováltatod mondjuk a nevüket, vagy az albumképüket az már nem szerencsés, mert ha a zenekar feloszlik vagy változik a zenei stílusod akkor az bizony elég kínos. Ezért nem ajánlott a párod nevét magadra tetováltatni, mert 2 év múlva nem lesz a párod, aztán olyankor tényleg bánhatod a dolgot. Röviden ennyi.
2012. dec. 2. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Ma már lézerrel ellehet távolítani a tetoválást. :)

Egyébként nekem sincs de szeretnék. :D

2012. dec. 2. 14:23
 3/4 anonim ***** válasza:

eddig kettő tetoválásom van, most tervezgetem a harmadikat.

nem bántam meg azokat amik most vannak rajtam, mindegyiket én terveztem, rám jellemző mintákról van szó.

a harmadik is ugyan így lesz.

úgy gondolom, hogy nem fogom őket megbánni: ha mégis felmerülne bennem ez a kétely (amit erősen kétlek), akkor sem úgy tekintenék rá, hogy "jaj de buta voltam akkor"-hanem úgy, hogy "ez is egy korszakról árulkodik az életembe, egyfajta emlékként"-így gondolokodom ezzel a témával kapcsolatban.

nagy átlagban azt veszem észre (egyetértve az első válaszadóval), hogy vagy azok bnják meg akik pocsék minőségű tetoválást viselnek magukon, vagy azok, akik népszerű, "divatos" (nem szeretem ezt a szót használni tetovlásra) mintákat viselnek magukon, semmi jelentésel.

ezekbe tartozik részemről: a nonfi egymagában, vagy bármivel kombinálva, a csillag, a delfin, a lepke, a repülő madarak (bocsánat azoktól akiken esetleg ilyen minta van).

szerintem a fellángolásból, a "nekem is legyen, mert a haveromnak is van" tetoválásokból leszenek azok a minták amiket később viselőjük szégyell.

2012. dec. 2. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem bántam meg :) 3,5 éve van meg, 18 évesen csináltattam. A csillagjegyem 5cm-es. Nem túl feltűnő helyen van. Amúgy én többet nem szeretnék, szóval van megállás :)
2012. dec. 2. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!