Hogy kell a gyantát használni otthon? Egyáltalán van értelme megpróbálni? Milyen gyantát vegyek?
Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 12:56
1/4 anonim válasza:
Bármilyen gyantát veszel,a dobozban ott lesz a használati utasítás.Nem nagy ügy,egy idő után rááll a kezed.Csak vegyél babaolajat hozzá:)
2/4 anonim válasza:
Elsőre menj kozmetikushoz,így el tudod nézni.
3/4 anonim válasza:
Meleggyantát vegyél, olyat amelyiknek számodra szimpibb a használata. Youtube videók mindről vannak. Én gyantamelegítőt vettem patronokkal... iszonyat könnyű használni és hatásos.
4/4 anonim válasza:
Van hideg és meleggyanta is szerintem a meleg sokkal jobb viszont ha nincs gyantamelegítőd elég macerás a dolog, ha mindenképpen otthon akarsz gyantázni akkor vegyél hozzá olyat is, onnantól kezdve pedig nagyon egyszerű a dolog csak megvárod míg felmelegszik felkened egy csíkban, rá a papír és letéped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!