Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan alkalmazzam a ricinus...

Hogyan alkalmazzam a ricinus olajat? (hajra)

Figyelt kérdés

Valamivel váll alá érő hajam van, de szeretném július végére kb mellig megnöveszteni. Olvastam a ricinus olajról és ki szeretném próbálni, csak lenne pár kérdésem.

Mennyit vegyek belőle ha mondjuk hetente egyszer-kétszer szeretném alkalmazni júliusig?

És ez a mennyiség mennyibe kerül?

Hogyan kell felvinni a hajra? Gondolom nem ráönteni vagy ilyenek xD

Ha rajtahagytam utána csak leöblítsem vagy hajat kell mosni?

Köszi a válaszokat :)

14/l

2014. jún. 1. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát akkor elmondom, én hogy használtam :)

Úgy 600-700 Ft-ért vettem pár decit, de az elég sokáig jó volt. És mondd a gyógyszertárban, hogy hajra kéred, mert hashajtó is, és hashajtóként kevesebbet adnak. Önts a kezedre, dörzsöld bele a hajtövekbe, majd megint önts, és most a hajvégekre. Lehet a haj többi részére is, de igazából szerintem felesleges. Tegyél rá folpackot, bár nekem nem volt itthon, én úszósapit raktam rá, meg egy törölközőt, hogy ne fázzon meg a fejed. 1 óráig minimum rajta kell hagyni, akkor használ, de minél több ideig hagyod rajta, annál jobban használ. Egy egész éjszakát is rajta hagyhatod :) Elég sokan mondják, hogy nehéz felkenni, lehet hígítani, olyanról is hallottam, hogy tojássárgájával, de ki tudja, én nem próbáltam ezt ki, egyszerűen beraktam úgy 15 másodpercre a mikróba. Miután letelt az x óra, mosd le samponnal, balzsam nem kell, és ajánlom, hogy kétszer mosd alaposan, de ne valami szilikonos szarral, mert akkor nem ér semmit az olaj. Na, jó, ér, de minek roncsolnád?

Sokan mondják, hogy hullik tőle a haj, ez nálam is így volt eleinte, de állítólag csak azért, mert a rossz, roncsolódott hajszálakat eltünteti, és új szép egészséges hajszálakat növeszt :) Nekem használt.

Itt egy videó is: [link]

2014. jún. 1. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem hullott tőle a hajam. Illetve... február elején kezdtem el használni, használtam 3-4 alkalommal. Elég erősen hullott tőle a hajam, de azóta is hullik, bármit csinálok. Nem használom hónapok óta, de valamit elindított a szervezetemben vagy a fejbőrömön, ami miatt azóta is baromira hullik. Előtte nem hullott. Úgyhogy én azt mondom, csak óvatosan.
2014. jún. 1. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha hullik valamitől a haj, az nem normális és nem jó dolog... olajat hajvégekre szabadna csak használni, hatása is csak arra van, mivel kevésbé törik, ezért is tűnik úgy hogy jobban nő tőle a haj... pedig nem, a hajnövekedést nem gyorsítja. Csak nem törik le a vége. De erre a célra a kókuszolaj sokkal hatásosabb, inkább olyat vegyél. Használni is könnyebb és szebb tőle a haj. Felkened simán aztán 1 óra múlva lemosod, rendes hajmosással.
2014. jún. 1. 21:52
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, mindenképp elkezdem majd használni! :)
2014. jún. 2. 15:14
 5/6 anonim válasza:
én úgy 2 éve használom a ricit. úgy 20-30 centit nőt tőle a hajam, úgy h szőke vagyok és elötte 3 évig SEMMIt ismétlem semmit nem nőtt a hajam a töréstől. Hajmosás elött alkalmazom 2 hetente. Minimum 4-5 órán át. Jó sokat szoktam a felmelegített riciből rakni egy hajfestő ecsettel a tövekre is!!! Jól lefolpakkozom sapka rá és óránként ráhajszorítózok! Ne hallgass senki másra, biztos a siker!!!!
2014. jún. 4. 19:35
 6/6 anonim válasza:
Ismét én, ha teljesen biztos sikert szeretnél akkor hetente felaprított vöröshagymát rakj a fejbőrődre olvass utána de úgy 1-2 órán át hagyd, garantált a heti 2-3 centi növés! Csakhogy büdös nagyon büdös készülj fel és hajmosás után is érződik! de tuti a hajnövés ha azt akarsz!
2014. jún. 4. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!