Hogyan alkalmazzam a ricinus olajat? (hajra)
Valamivel váll alá érő hajam van, de szeretném július végére kb mellig megnöveszteni. Olvastam a ricinus olajról és ki szeretném próbálni, csak lenne pár kérdésem.
Mennyit vegyek belőle ha mondjuk hetente egyszer-kétszer szeretném alkalmazni júliusig?
És ez a mennyiség mennyibe kerül?
Hogyan kell felvinni a hajra? Gondolom nem ráönteni vagy ilyenek xD
Ha rajtahagytam utána csak leöblítsem vagy hajat kell mosni?
Köszi a válaszokat :)
14/l
Hát akkor elmondom, én hogy használtam :)
Úgy 600-700 Ft-ért vettem pár decit, de az elég sokáig jó volt. És mondd a gyógyszertárban, hogy hajra kéred, mert hashajtó is, és hashajtóként kevesebbet adnak. Önts a kezedre, dörzsöld bele a hajtövekbe, majd megint önts, és most a hajvégekre. Lehet a haj többi részére is, de igazából szerintem felesleges. Tegyél rá folpackot, bár nekem nem volt itthon, én úszósapit raktam rá, meg egy törölközőt, hogy ne fázzon meg a fejed. 1 óráig minimum rajta kell hagyni, akkor használ, de minél több ideig hagyod rajta, annál jobban használ. Egy egész éjszakát is rajta hagyhatod :) Elég sokan mondják, hogy nehéz felkenni, lehet hígítani, olyanról is hallottam, hogy tojássárgájával, de ki tudja, én nem próbáltam ezt ki, egyszerűen beraktam úgy 15 másodpercre a mikróba. Miután letelt az x óra, mosd le samponnal, balzsam nem kell, és ajánlom, hogy kétszer mosd alaposan, de ne valami szilikonos szarral, mert akkor nem ér semmit az olaj. Na, jó, ér, de minek roncsolnád?
Sokan mondják, hogy hullik tőle a haj, ez nálam is így volt eleinte, de állítólag csak azért, mert a rossz, roncsolódott hajszálakat eltünteti, és új szép egészséges hajszálakat növeszt :) Nekem használt.
Itt egy videó is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!