Hajra méz, ricinus?

Figyelt kérdés

Sziasztok, olvastam arról, hogy a méz is jót tesz a hajnak. Viszont meg nem találkoztam,olyannal aki személyesen mesélte volna el a tapasztalatait róla, hogy neki bevált-e vagy sem.

Ezért,szeretnék hozzatok fordulni..

és a ricinus olajról vélemény? (negativ kommenteket, hogy te hülye az hajra nem jó. Nem kerek!)

2014. máj. 28. 17:47
 1/3 anonim válasza:

szia! jó mind a kettő a hajra mézet egyébként cserepes szájra is szoktak kenni mert hidratál és nem hiába van kismillió mézes haj és bőrápoló termék. én ezt a hajpakolást szoktam csinálni a hajamra havi 1-2 alkalommal:

1 nagy csipet sütőélesztő (kockaélesztő nem por!)

1 tojás sárgája

1-2 ek kókuszolaj (jó a ricinus vagy olíva is)

néhány ek víz

1 ek méz

ezt összekevered rákened a hajadra fólia + meleg kötött sapka + arra még 1 törölköző lényeg hogy minnél melegebben tartsd hiszen az olaj csak akkor tud bejutni a hajba. rajta hagyod minimum 20-30 percig aztán a szokásos hajmosás. amíg nedves a hajad eléggé élesztőszaga lesz de nekem amint megszárad elmúlik. nekem már az első alkalom után sokat javult a tapintása és szépen csillogott :)

2014. máj. 29. 07:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot, és azóta jobban nő? :)
2014. máj. 31. 11:48
 3/3 anonim válasza:
nálam ez a hajnövekedés elég kényes dolog. évek óta szenvedek vele mivel a vége nagyon száraz volt és mindig vissza kellett vágni így nem nagyon van összehasonlítási alapom hogy akkor milyen gyorsan nőtt hisz szinte heti rendszerességgel vágtam belőle :/
2014. jún. 1. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!