Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinus olaj! Jól használtam?

Ricinus olaj! Jól használtam?

Figyelt kérdés
1x használtam a ricinus olajat utána nagyon szép fényes volt a hajam. azt olvastam h minden masodik hajmosásnál használjam:) most mostam másodszor hajat a ricinus után..és egyáltalán nem volt szép a hajam:/ szoval csak akkor lesz szép és fényes ha a ricinus után mosom csak meg? vagy ez majd idővel változni változni fog ?:)
2014. máj. 7. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:

A ricinust a hajad magába szívja, ettől lesz szép, de ha nem kened vele akkor nem lesz szép.

Viszont vannak olajok amik ápolják is a hajat, érdemesebb lenne olyat használni a ricinus helyett, argánolaj, kókuszolaj. A ricinus nem ápolja a hajat, csak "olajozza".

2014. máj. 7. 15:07
 2/3 A kérdező kommentje:
én azt olvastam es hallottam is hogy ez a legjobb " hajnovesztő" szer.:) ennek céljából is használom!! a kokuszolajról pedig nem hallottam, hogy növesztene a hajat:)
2014. máj. 7. 15:12
 3/3 anonim ***** válasza:
ha nem az olajos hajadat mosod meg hanem csak úgy natur akkor nem olyan szép de szerintem ápolja (a többi olajat nem ismerem, nem próbáltam) nekem az agyon vaslat (naponta 200fokon)hajamat gyönyörűen helyre hozta de nem növeszti csak nem törik annyira a hajvég azért tűnik úgy mintha gyorsabban nőne :)
2014. máj. 7. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!