Ricinusolaj hajra? Gyorsabban nő tőle?
Figyelt kérdés
Vagy valami mást tudtok mondani, amitől gyorsabban nő a haj?
Ricinusolajtól mennyit nő egy hónap alatt? Az átlag az 1cm azt tudom. Olyanok írjanak akik kiis próbálták.
2014. máj. 21. 18:46
1/6 anonim válasza:
A ricinusolaj csak a hajvégeket ápolja valamint a körmödre is jó. Olyan házi praktika se fodrász haj kellék sem létezik amitől gyorsabban fog nőni a hajad , ez genetika.
2/6 anonim válasza:
A hajnövekedés genetika még mindig, nem tudsz rajta gyorsítani.
3/6 anonim válasza:
Bár úgy hallottam hogy ha maszírozod a fejbőröd akkor az serkenti a hajhagymáidat és így valamennyivel egészségesebb lesz a hajad és elvileg gyorsabban is nő , de nem tudom hogy ebből mi az igaz.
4/6 anonim válasza:
én használom a ricinusolajat(sokminden mást is ezen kívül) és tele vagyok babahajakkal. régebben még a szempillámra is tettem belőle, ha eszembe jutott és mikor mentem kozmetikushoz 3d pillákat csináltatni, ki volt készülve, hogy milyen dús(hosszúnak egyáltalán nem nevezném).
amúgy nagy hajnövesztésben vagyok. tavaly még egész rövid volt a hajam most meg már majdnem a vállamig ér.
5/6 anonim válasza:
Én kipróbáltam a ricinusolajas hajnövesztés céljából. Semmivel sem nőtt gyorsabban, és rohadt nehéz volt lemosni utána.
6/6 anonim válasza:
Das Gesunde Haar Komplex kapszula.Csak a dm-ben kapni,max egy ezresbe kerül,de jobb mint a Revalid.60db-os,két hónapra elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!