Mit tegyek, hogy gyorsabban nőjjön a hajam?
Már kis korom óta szeretnénk hosszú hajat.De eddig nem lett belőle semmi sem.Most kb. a hajam kivasalva a lapockámig ér kb ilyen az én hajam is csak barna színű [link]
De nagyon szeretném meg növesztenni ilyenre kb. [link]
Tudom ,hogy nem lesz ilyen hajam eggyik napról a másikra ,de nagyon szeretném ha leglább jövőre legalább fele olyan hosszú lenne.Tulajdon képpen nekem elég gyorsan nő a hajam és gyorsan törik ezért kb. minden 2-3honapban járok a fordászhoz is ,ahol nagyon soka leyírnak belőle..A hajvasalásról is lemodntam kb. egy és fél éve ,hogy ne töredezzen továbba nagyon is ápolom a hajamat..Mit javasoltok mit csináljak ,hogy gyorsabban nőjjön a hajam pl: van az a ricinus olaj pakolás vagy ilyesmit?
Nem azt mondom ,hogy kiskorom óta nem nőtt a hajam hanem ,hogy az kiskorom óta nem volt még sosem hosszú hajam és nől a hajam csak szeretném ha gyorsabban nőne .. mivel ha elmegyek a fodrászhoz lenyiratni a hajam mert elvan töredezve nagyon sokat lenyirnak belőle ,ami nincs is eltöredezve ilyen volt a hajam:
.
elmentem a fodrászhoz lenyírták olyan rövidre ,hogy a vállamig sem ért pedig mondtam nekik ,hogy ne ..
Szedjél d-vitamint, cinket, ezektől gyorsabban nő a haj, és erősebb is lesz.
A végéből mindig csak annyit vágjanak, amennyi a törött részek eltávolításához elég.
A ricinus olaj állítólag jó, csak macerás, de próbálkozhatsz vele nyugodtan.
Próbálhatsz még más természetes hajápolót, pl cassia, vagy különböző natúr balzsamokat is. A hajvégekre külön ápolók is vannak, meg létezik ez a forró ollóval történő vágás, de nem tudom mennyire használ.
Még annyit, hogy keress másik fodrászt ha nem olyanra csinálja amilyenre kérted. Mi az, hogy levág belőle 10 centit, mikor nem kérted? Ilyet nem szabadna egy fodrásznak.
De a töredező végeket magadnak is le tudod vágni, ha gondolod.
2-3 havonta fodrász? Akkor nem csoda ha sose lesz hosszú hajad. 2-3 hónap alatt átlagosan mondjuk 4-6 cm-t nő a haj. Ennyit meg a fodrász bőven levág ha kell ha nem.
Ápold a hajad, ne árts neki se hajszárítóval, se vasalóval, se festéssel, se semmi egyéb. Argán olajos balzsamot meg hasonló jó minőségű sampont, hajpakolásokat szerezz be. A hajvégeket naponta fújd be spray balzsammal. Ha nem törik akkor levágni sem kell semennyit, hamar megnő majd. A fodrászt kerüld amíg hajat növesztesz. A kicsit törne a hajad szerezz be egy fodrászollót és csak a törött részt vágd le magadnak tincsenként. Ez kb 2-4 mm szokott lenni, nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!