Ti, hogy bírjátok ki azt az xy mennyiségű időt míg a ricinus olaj pakolás a hajatokon van?
Ricinus olaj pakolást még nem használtam, de ha más pakolás van rajta tovább, akkor addig rendbe teszem a körmeimet, és kifestem a lábkörmömet.
Vagy épp elmosogatok vagy kivasalok.
Hát figyelj ha elöször rajtahagytad pár órát és ki tudtad rendesen mosni,akkor az utána is menni fog,jól samponozd meg 2x és akkor biztosan kijön,nyugi..Én volt hogy már rajtahagytam 5 órán át is,minél tovább rajta hagytam annál szebb lett a végeredmény :)
Ige szabad egész éjjelre is vagy nappalra is fenthagynod,vagy egy órára is,ez már a te dolgod,de baja nem lesz.Azt azért kell jól bebugyolálni,ahogy irtad,mert akkor jobban magába szivja a fejebőrőd az olajat.
Mivel a hatását már 15-20 perc alatt kifejtik az olajak, ezért sokkal tovább teljesen felesleges fent hagyni a hajon, semmivel nem lesz másabb az eredmény.
Egyébként hajra a kókuszolaj sokkal jobb, mint a ricinus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!