Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti, hogy bírjátok ki azt az...

Ever27 kérdése:

Ti, hogy bírjátok ki azt az xy mennyiségű időt míg a ricinus olaj pakolás a hajatokon van?

Figyelt kérdés
Mert én még egyszer próbáltam ki de az utolsó órákban már alig hittem,hogy kimoshassam a hajamat....Nem a szaga miatt hanem úgy bebugyolálva az egy óra is kihívásnak tűnt számomra! Tudtok valami praktikát ezzel kapcsolatosan? Vagy ezt egyáltalán meddig kell rajta hagyni a hajon? Mert egyszer azt olvasom,hogy csak fél óra,másszor meg azt,hogy órákig vagy egész nap....Légyszíves segítsetek! Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat! :)
2014. máj. 26. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Ricinus olaj pakolást még nem használtam, de ha más pakolás van rajta tovább, akkor addig rendbe teszem a körmeimet, és kifestem a lábkörmömet.

Vagy épp elmosogatok vagy kivasalok.

2014. máj. 26. 16:16
 2/5 Ramcsiii ***** válasza:

Hát figyelj ha elöször rajtahagytad pár órát és ki tudtad rendesen mosni,akkor az utána is menni fog,jól samponozd meg 2x és akkor biztosan kijön,nyugi..Én volt hogy már rajtahagytam 5 órán át is,minél tovább rajta hagytam annál szebb lett a végeredmény :)

Ige szabad egész éjjelre is vagy nappalra is fenthagynod,vagy egy órára is,ez már a te dolgod,de baja nem lesz.Azt azért kell jól bebugyolálni,ahogy irtad,mert akkor jobban magába szivja a fejebőrőd az olajat.

2014. máj. 26. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem semmilyen rossz érzetet nem okozott, mondjuk én keverem valami finom illatú, lazább szerkezető ápolóval, pl kallos tejproteines pakolás, finomítatlan kókuszolaj, dabur hajolaj... Ettől kevésbé lesz sűrű, ragacsos, és az illata is finom. Én nem nézem az időt, bár a minimum az 20-30 perc.
2014. máj. 26. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Mivel a hatását már 15-20 perc alatt kifejtik az olajak, ezért sokkal tovább teljesen felesleges fent hagyni a hajon, semmivel nem lesz másabb az eredmény.

Egyébként hajra a kókuszolaj sokkal jobb, mint a ricinus.

2014. máj. 27. 05:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Egyébként azt a kókusz olajat hol lehet megvenni vagy egyáltalán kapni? Attól is nő a haj? És azt,hogyan is kell használni vagy milyen eredményeket lehet általa kapni?
2014. máj. 27. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!