Mit lehet tenni a zsíros és vékony hajszálakért?
Figyelt kérdés
Tudom , hogy miért ilyen a hajam , mert minden nap mosom :( Muszáj megmosnom mert másképp folyik el és idegesit egesz nap . Azt hallottam ha nem mosod minden nap akkor nem fog , ez oké majd nyári vakációban nem fogom mosni kb egy hétig de lehet még tenni valamit érte , hogy erősítse mivel olyanok a hajszálaim mint valami műszálak ?2014. máj. 28. 20:36
1/1 anonim válasza:
A gyógyszertárban lehet kapni gyógynövényes sampont... Az nagyon jo ra nekem is ilyen volt a hajam es a sampont rendbehozta kb 2 hónap alatt... Most erős szép hajam van
De a gyógyszertárban olyat vegyél ami normál hajra van es herbáriás
Az a legjobb es rendbehozta a Hajad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!