Csajok, nálatok az igényesség miért egyenlő a hajfestéssel?
Figyelt kérdés
van még olyan lány, aki nem festi a haját 20-on éves korára sem?2014. máj. 27. 10:34
1/12 anonim válasza:
Szerintem a haj festés nem jo... Igaz h meg csak 19 éves vagyok de nem festem es nem os tervezem h festeni fogom... Ha tetszik a Hajad színe akkor ne fesd be :)
2/12 anonim válasza:
Én még nem igazán hallottam ilyesmit. Inkább a márkás ruhák, smink, magassarkú szokott elhangozni. Ha valakinek nem tetszik a saját hajszíne vagy nem áll jól neki, szerintem nem baj, ha festi. Viszont most már kezd "divat" lenni. Én fiatalabb vagyok (gimnazista), de kevés lány van az évfolyamon, akinek eredeti a hajszíne és sokan szinte hetente váltogatják. Ez számít menőnek..nem is értem...
3/12 A kérdező kommentje:
-nem :D, nem tervezem festeni...fiú vagyok, csak egyszerűen agyamra megy, hogy szinte minden lányismerősöm festi, megnézem a régebbi képeit, hát mit mondjak...eredeti hajjal mindegyiknek jobban állt
2014. máj. 27. 10:52
4/12 anonim válasza:
20 fölött vagyok, most nincs festve és tényleg jobban is áll. Előtte évekig festettem de nem az "igényesség " miatt, hanem mert változtatni szerettem volna a hajszínem.
5/12 anonim válasza:
Én nem az igényesség miatt festem a sötétszőke hajamat barnásfeketére, hanem mert mindig is ilyen hajat szerettem volna. Anyám szőke, apukám majdnem fekete hajú, és mindig bántam, hogy nem az ő hajszínét örököltem. Nameg a szőkéket butuskának tartják, és hajlamosak hülyének nézni, átverni, legalábbis én azt tapasztaltam, hogy amíg szőke voltam, nem vettek komolyan. Igaz, volt, hogy mahagónira vagy sima középbarnára színeztem a hajam, volt szőke melírom, volt, hogy alul volt csak barna, és volt felül melíros, alul barna is.. kéket is akartam, de arról végül lemondtam. De mikor vettem végre a bátorságot, hogy fekete legyek, frissen még fura volt, de a második mosás után már tudtam, hogy ez az én színem. Aztán váltottam barnásfeketére, de ez már tényleg az igazi! :) Ami az igényességet illeti, a hajfestést illetően odafigyelek arra, hogy ha már kezd látszani a lenövésem, befestem.
7/12 anonim válasza:
Nekem sokakkal ellentétben, sokkal jobban állt a festett haj. :) Ma már csak azért nem teszem, mert vannak időszakaim amikor nagyon hullik tőle a hajam és inkább abbahagytam.
Egyébként soha nem hallottam még senkitől, hogy azért festené a haját, mert egyébként igénytelennek tartaná magát.
8/12 anonim válasza:
én is festem, 21 éves vagyok. Jobban is áll, mert az eredetim fakó barna, a mostani pedig fényes, sötétebb barna (csoki). Az igényesség pedig egyáltalán nem itt kezdődik (napi higiénia, jó illat, ápolt körmök, haj, bőr, amihez smink és körömlakk sem szükséges).
9/12 anonim válasza:
Én nem festem. Nem attól lesz vki igényes, hogy festi a haját. Nem egy igénytelen nőt láttam festett hajjal. Az igényesség nem egyenlő a hajfestéssel!
22/L
10/12 anonim válasza:
Én nem festeném a hajam, de nagyon erősen őszülök, úgyhogy muszáj vagyok hajfestéket használni, bár mindig ugyanolyanra festetem, mint az eredeti lenne-sötétbarnára. Más szín ugyanis nem annyira áll jól. Én örülnék neki a legjobban, ha nem kéne használnom hajfestéket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!