Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok, nálatok az igényesség...

Csajok, nálatok az igényesség miért egyenlő a hajfestéssel?

Figyelt kérdés
van még olyan lány, aki nem festi a haját 20-on éves korára sem?
2014. máj. 27. 10:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a haj festés nem jo... Igaz h meg csak 19 éves vagyok de nem festem es nem os tervezem h festeni fogom... Ha tetszik a Hajad színe akkor ne fesd be :)
2014. máj. 27. 10:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Én még nem igazán hallottam ilyesmit. Inkább a márkás ruhák, smink, magassarkú szokott elhangozni. Ha valakinek nem tetszik a saját hajszíne vagy nem áll jól neki, szerintem nem baj, ha festi. Viszont most már kezd "divat" lenni. Én fiatalabb vagyok (gimnazista), de kevés lány van az évfolyamon, akinek eredeti a hajszíne és sokan szinte hetente váltogatják. Ez számít menőnek..nem is értem...
2014. máj. 27. 10:43
 3/12 A kérdező kommentje:

-nem :D, nem tervezem festeni...fiú vagyok, csak egyszerűen agyamra megy, hogy szinte minden lányismerősöm festi, megnézem a régebbi képeit, hát mit mondjak...eredeti hajjal mindegyiknek jobban állt

2014. máj. 27. 10:52
 4/12 anonim ***** válasza:
20 fölött vagyok, most nincs festve és tényleg jobban is áll. Előtte évekig festettem de nem az "igényesség " miatt, hanem mert változtatni szerettem volna a hajszínem.
2014. máj. 27. 10:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Én nem az igényesség miatt festem a sötétszőke hajamat barnásfeketére, hanem mert mindig is ilyen hajat szerettem volna. Anyám szőke, apukám majdnem fekete hajú, és mindig bántam, hogy nem az ő hajszínét örököltem. Nameg a szőkéket butuskának tartják, és hajlamosak hülyének nézni, átverni, legalábbis én azt tapasztaltam, hogy amíg szőke voltam, nem vettek komolyan. Igaz, volt, hogy mahagónira vagy sima középbarnára színeztem a hajam, volt szőke melírom, volt, hogy alul volt csak barna, és volt felül melíros, alul barna is.. kéket is akartam, de arról végül lemondtam. De mikor vettem végre a bátorságot, hogy fekete legyek, frissen még fura volt, de a második mosás után már tudtam, hogy ez az én színem. Aztán váltottam barnásfeketére, de ez már tényleg az igazi! :) Ami az igényességet illeti, a hajfestést illetően odafigyelek arra, hogy ha már kezd látszani a lenövésem, befestem.
2014. máj. 27. 11:20
 6/12 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, 20/L
2014. máj. 27. 11:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokakkal ellentétben, sokkal jobban állt a festett haj. :) Ma már csak azért nem teszem, mert vannak időszakaim amikor nagyon hullik tőle a hajam és inkább abbahagytam.

Egyébként soha nem hallottam még senkitől, hogy azért festené a haját, mert egyébként igénytelennek tartaná magát.

2014. máj. 27. 11:35
 8/12 anonim ***** válasza:
én is festem, 21 éves vagyok. Jobban is áll, mert az eredetim fakó barna, a mostani pedig fényes, sötétebb barna (csoki). Az igényesség pedig egyáltalán nem itt kezdődik (napi higiénia, jó illat, ápolt körmök, haj, bőr, amihez smink és körömlakk sem szükséges).
2014. máj. 27. 11:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Én nem festem. Nem attól lesz vki igényes, hogy festi a haját. Nem egy igénytelen nőt láttam festett hajjal. Az igényesség nem egyenlő a hajfestéssel!

22/L

2014. máj. 27. 12:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem festeném a hajam, de nagyon erősen őszülök, úgyhogy muszáj vagyok hajfestéket használni, bár mindig ugyanolyanra festetem, mint az eredeti lenne-sötétbarnára. Más szín ugyanis nem annyira áll jól. Én örülnék neki a legjobban, ha nem kéne használnom hajfestéket...
2014. máj. 27. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!