Tapasztalatok henna hajfestéssel?
Figyelt kérdés
Nekem sötétbarna hajam, így a világosabb megsem fogná? ..vagy?2013. szept. 15. 20:10
1/5 anonim válasza:
az eredeti henna csak és kizárólag vörösre színez, nem sötétít és végképp nem világosít. Ha ráfested a hajadra vörös fényt kap, ennyi.
Nem értem milyen világosabbra célzol, ha színezve van a hennafesték akkor annak valószínűleg nem ok köze van az eredetihez.
2/5 anonim válasza:
a henna sötétíti a hajat ha sötétbarna még sötétebb lesz
3/5 anonim válasza:
Ne kezdd el!!! Tapasztalat.. kegyetlen sok idő lenöveszteni. Egyre sötétebb lesz, végül már bordó :/
4/5 anonim válasza:
Ha szereted a vörös hajat nyugodtan kezd el. Én egész életemben erre vágytam és már 3 éve élvezem is ezt a színt, sokkal jobbat tesz a hajadnak, mintha vegyivel festenéd. :)
u.i.: nekem nem lett ez idő alatt sötétebb, de amúgy is csak a tövét festem újra.
5/5 anonim válasza:
ha pirosas igazi vörös hajat szeretnél el se kezd, mert soha sem lesz olyan hennával. tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!