Hennázott haj tapasztalatok?
Egészséges volt mindig a hajam, ezért nincs eszméletlen nagy változás, de mindenképp csillogó és szép lett.
Az első adagomat a bionom bioboltból vettem, azóta megtaláltam pont ugyanazt a városomban is (pedig azt hirdetik, hogy csak tőlük lehet beszerezni..), igaz, Ausztriában. Kb 4 euróért.
Természetes samponnal mosom a hajam (pl. Alverde, Yes To Tomatoes), és nem egészen természetes, de szilikonmentes (!) balzsamot használok. Hajhab is volt már a hennás hajamon, és nem hullott ki:)
Na, remélem, segítettem!
Kevésbé töredezik és sokkal puhább (durva hajam van alapjáraton), nem áll szét. De igazából nem annyira érezni a hatását mert - ÉS itt megyünk át a következő témába - 4 év alatt még egy 3x festettem! Ugyanis ennyire tartós a színe. sőt tovább is tartanak csak ugye sok lesz a lenövés addigra. A színe változik, attól függően, hogy mennyire tiszta a hajad, van-e fésülve, hogy esik rá a fény. De mindig vörös. Nagyon természetes hatása van, nem zavarja a szemet. A második festéstől fogva már nem lesz olyan durván sötétvörös a haj, mint az elsőnél, hisz a henna színe a te hajad színétől függ, és ha már egyszer befestetted vörösre akkor ahhoz fog alkalmazkodni.
A hajam nem bio samponnal mosom, és néha szoktam rá rakni egy kis hajlakkot is, de ennek semmilyen káros hatása nem volt eddig.
Az antalvalis oldalról veszik nekem a hennát.
Nekem az elsőnél sötétvörös, szinte pirosas lett, és utána lett enyhébb az árnyalata fokozatosan. Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Direkt hosszú órákig hagytam rajta.
De hát ez nagyban függ attól, hogy a te saját hajad milyen színű, milyen helyen veszed, hogy alkalmazod stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!