Milyen hajsampont tudtok ajánlani? Vagy egyéb más bevált praktikákat?
Figyelt kérdés
Majdnem derékig érő hajam volt,de levágattam mert nagyon töredezett volt már. 4hónap alatt használtam rá több sampont is,de ezzel csak azt értem el,hogy nem bírta a fejbőröm. Így bőrgyógyászhoz megyek.( de nem durva,csak korpás,mert nem mindent bírok el a fejemen) Head&shoulderst használtam és most is annyi változattal,hogy most a megviselt hajra címszó alatti a változat. Csak lehet ez is közrejátszott a hajam ramatyságára. Egyébként dús a hajam,vastag szálú. Soha nem festettem,életembe nem vasaltam,nem használok hajlakkot( max. 2évbe 1x) :) hajformázot. Balzsamot is csak azóta amióta levágattam a hajam :) A héten kipróbáltam a ricinus olajas pakolást,nekem gondom még nincs vele,tény hogy még dúsabbnak nézett ki a hajam,tegnap meg sörrel öblítettem. Egy kisregénnyel felér ez. Ha elolvastad azt is köszönöm :)2014. máj. 25. 12:54
1/6 anonim válasza:
Felejtsd el a bolti szarokat, mert tönkre teszik a hajad és a fejbőröd is. Fodrászkellékesben vegyél professzionálisat. Ezt itt: Head&shoulders pedig még hamarabb felejtsd el, mert ettől korpásodsz. Hosszú lenne leírni h miért. Ha érdekel, írj.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltál. Azért álltam vissza "újra" a head&shouldersre mert semmi sem akart jó lenni,most meg ott tartok,hogy örülök ha nincs komolyabb bajjom ezektől a sok tartósítos termékektől. Remélem nem zsíros korpa,mert akkor tényleg kétségbe esek. Szép a hajam,van babahajam,de amikor a patikába volt ingyenes vizsgálat akkor a nő rám hozta a frászt,és ott volt az a pont,hogy én 25000ft-ért nem veszek meg semmi szar. még ha aranyat tojnék akkor sem :D
2014. máj. 25. 13:24
3/6 anonim válasza:
Ha már annyira nem akarsz professzionális termékre áldozni vagy fodrászhoz elmenni, akkor menj be a gyógyszertárba és vegyél Nizorált. Az kajak mindenre jó. Igaz talán 3000 Ft, de 1 évig kitart. Ugyanis nem mindegy milyen gyakran használod.
4/6 A kérdező kommentje:
Olvastam és gondoltam rá. Ez belefér csak arra utaltam az előbb hogy nincs majdnem 30000ftom így kidobni. :( :) De ez mellett szabad a pakolás? :)
2014. máj. 25. 13:31
5/6 anonim válasza:
Persze. De bőven elég havonta 1x. Ha túl sokszor használod, az elnehezítheti a hajat és zsírossá teheti.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm...
2014. máj. 25. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!