Mit csináljak a göndör hajammal?
Figyelt kérdés
göndör hajú vagyok, középen elválasztott a hajam, nincs frufrum
a probléma azzal van, hogy a "frufrum" (a legrövidebb tincs elől a hajamban) nem göndörödik csak az alja, lépcsősen van vágva a hajam, így a "frufrum" az államig ér
és úgy elég bénán néz ki.. nem igazán tudom mit kezdhetnék vele, mármint csavarós göndörítés beválhat, csak elől? (mert hajgöndörítővel nem eshetek neki mindig..bár valami hővédő spray-kel lehet enyhíteni a haj károsításán?) esetleg göndörítő hab vagy ilyesmi jó lehet? ilyen fonások, csak oda előre? Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)
2014. máj. 16. 16:08
1/3 anonim válasza:
Én göndörítő habot szoktam használni. Szerintem az elég jó.
2/3 anonim válasza:
Persze de egyébként és hajvasalóval szoktam göndöríteni aztán be fújom lakkal:) a csavaróval való göndörítés után nekem felugrik szinte a szememig és össze-vissza áll:D de fel is foghatod lófarokba,kontyba,befonhatod esetleg oldalra csatolhatod a frufrud:) de szerintem nem néz ki gázul akkor sem,ha csak simán leengedve hordod,vagy vasald ki és hordd úgy pár napig..:)vagy fond be vizesen és hullámos lesz az egész hajad:)youtuben biztos vannak erről vidik:)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2014. máj. 17. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!