Mit tegyek a NAGYON gyorsan zsírosodó hajammal?
18, fiú vagyok.
Nekifogtam(!) növelni a hajam, de azt hiszem le fogom vágatni, mert elképesztő sebességgel zsírosodik. Megmosom vasárnap este, hétfőn jó, de kedden délután már a hajam tincsekbe van összetapadva. Szóval suli időben nem is merem megvárni a 3-ik napot.
Így hiába növelem, mert nagyon csúnya, és 3 ik nap már kezd az a tipikus zsíros haj szag is érződni.
A másik problémám, hogy a vége kunkorodik vissza, elől, oldalban és hátul is. Alapjában is hullámos, azzal még nem lenne gond, de ez a visszakunkorodás és a zsírosság nagyon csúnyává teszi nem csak a hajamat, de a teljes összképemet, ilyen áron nem növelem meg! Amúgy azt vettem észre, hogy amikor rövid, olyankor a zsírosodás közel sem ilyen intenzív.
Mit lehetne ezzel kapcsolatban tenni! Ti lányok(mert gondolom ezt a témakört nagyjából ők nézik) értetek a hajhoz, adjatok pár tippet!
Köszi!
Próbálj meg normál hajra való sampont venni,mert az nem zsirositja annyira a hajat.Régebben zsiros hajra való sampont használtam az alaposan tisztitott de jól kiszáritotta a fejböröm hajmosás után feszült,másnap tiszta zsir lett,normál hajra való nem szárit .Ja még valami ne túl krémes sampont használj inkább áttetszőt.Ha Gondolod próbáld meg a Timotei sampont normál hajra csak tescoban lehet kapni jó sampon nem zsirosit.Persze nem vagyunk egyformák nem biztos hogy neked segit de egy próbát meg ér.
Üdv:Nika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!