Hamar zsírosodó de a hajvégeknél száraz, töredező, vékony szálú hajra mit ajánlotok?
Használj olajos hajpakolást hajmosások előtt, balzsamot is mindenképp és naponta hajvégápolót. Az olajtól megerősödik majd a hajad. Vágasd sűrűbben és ahogy megszabadulsz idővel a száraz, töredező végektől, erősebb, ellenállóbb lesz sokkal.
Nekem is vékony szálú hajam van és régen tiszta töredezett és száraz volt. Amit előbb leírtam. Az vált be. 3 havonta vágatok belőle 4 centit és mintha lecserélődött volna a hajam. Rá sem ismerek. Persze étkezz egészségesen, figyelj a vitaminbevitelre és folyadékból is próbálj meg naponta minimum 2,5 litert meginni.
Zsírosodó hajra nekem a csalános hajöblítés vált be + a samponba csepegtetett rozmaring illóolaj. Néha száraz sampont is használok. 3-4 naponta mosom a hajam. Szerintem ez normálnak mondható.
Olajos hajpakolás (kókuszolaj, olívaolaj, argánolaj, stb), szilikonmentes sampon (syoss volume, legalábbis nekem az vált be), a balzsam lehet szilikonos (kivéve ha azt is felkened a tövekre)
Fejbőrmasszás és vaddisznószőr kefe is használhat:)
(olvasd juta hajat növeszt blogját, hasznos nagyon:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!