HAJBAJ! Vékony szálú, de száraz, szállós hajra mit ajánlotok?
Vállig érő vékony szálú hajam van (sajnos nem is túl sok :/), kb. 4 naponta mosom. Régebben festettem, de az úgy hazavágta, hogy le kellett növesztenem az egészet. Le is nőtt, de most sem az igazi, olyan, mint a szalma (csak elöl és egy kis részen oldalt), egy kis szellőtől is száll, mint a pihe :(
Mit ajánlanátok rá (sampon, pakolás, házi praktika)
- szabad levegőn szoktam hagyni megszáradni vagy éjjelre befonom, hajszárítót csak langyos fokozaton használok nagyon-nagyon ritkán
- ricinusolajat próbáltam, nekem nem jött be
- langyos vízzel mosok hajat
- Gliss kur dolgokat használtam egy ideig, semmi extra
- Alverde, Balea is volt egy ideig, ezek egész jók voltak
- Balea professional repair olajat teszek a hajvégeimre
Az a legnagyobb bajom, hogy, bár nem szárítom ki a hajamat, mégis olyannak tűnik! :(
Tegnap begurultam, mert annyira kócosnak hatott a hajam és előkaptam a hajvasalót... (Tudom, csúnya hajvasaló...) És úgy vasaltam ki a hajam, hogy előtte bedörzsöltem hajvégápolóval és láss csodát tök fényes lett a hajam és nem tűnik száraznak!!! De mégsem vasalhatom minden nap, az nem állapot meg valszeg a végén sza.rrá menne mégis csak a hajam....
Bocs a sok szövegelésért, de így talán jobban átlátható a problémám :)
25/L
nekem teljesen egézséges a hajam hajvasalás után is,egyszerűen csak figyelni kell a hőfokra, a hővédő sprayre és utána a hajvégápolót nem elfelejteni:)
vékony szálú hajra nagyon jó ez a termékcsalád:
és a hajolajat használd nyugodtan,ha kifogy esetleg ajánlanám a kallos kristályolaját,nekem nagyon bevált:)
4-5 naponta vasalom a hajam és szilikonos hajvégápolót (Tab márkájú) használok ilyenkor.
Csak 1000 Ft (néha 600), Rossmannban lehet kapni.
Régebben tört a hajam és száraz is volt, de levágattam a csúnyább részt és mióta ezt a terméket használom, semmi baja.
Egyébként a legtöbb hajszárítóban manapság van ionizáló funkció (a készülék negatív ionokat bocsát ki, amik semlegesítik a szárítás közben keletkezett elektrosztatikusságot.) Érdemes lenne ilyen szárítót kipróbálnod. A termékleírásnál ezt fel szokták tűntetni.
ez a pakolás hát szavakat nemtalálok rá, nem szeretem az ilyen mesterséges vegyi dolgokat, dee ezt még énis használom ngyon jó a szárazhajra
ezt a habot csak a hajszárító miatt használom noha dúsító hatású, ebből iszonyat keveset kell tenni de tényleg kb. két meggyszemnyit a hajközepétől a végekig eloszlatom
hajmosásnál néha masszírozd a fejbőröd javítja a vérkeringést plusz felváltva moshatod hol hidegebb hol melegebb vízzel énis így szoktam és tök jó a végét mindig meleggel zárom micsoda hasznos infó de a lényeget érted..
ha a ricinus nemvált be akkor használj olivaolajat de cask a végekre tuti hogy jólesz, na ezt lehet ugyis h mosás előtt 5 percre felteszed simán, vagy mehet fél-egy órára pakolás: amihez kell két tojást felverni bele egy kanál méz és hozzá az olajat keverni, hogy mennyit azt majd kitaapasztalod csak az állaga legyen kenhető ne legyen túl folyékony és akk fólia, törölköző rá.
nekem nagyon száraz hajam volt, mostanra meg sokat javult mondjuk már vagy egy éve kisem vaasaltam nemis töredezik olyan szép a vége, kb. 3 havonta vágatom ja és csak kétszer mosok hajat egy héten szerintem még ez is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!