Milyen sampont (vagy bármit) ajánlotok könnyen zsírosodó hajra, hogy ne zsírosodjon annyira?
Figyelt kérdés
Már sokféle samponnal próbálkoztam, hogy ne zsírosodjon nagyon a hajam, de egyik sem használt. Sőt, már odáig jutottam, hogy minden 2. nap meg kell mosnom a hajam, hogy ne legyen zsíros. Tudom, hogy ez nem a legegészségesebb dolog, de ha mondjuk egy héten egyszer mosnám a hajam - vagy esetleg kétszer - akkor már nem bírnám ki. Kérem szépen, aki tud, segítsen!2013. dec. 6. 16:53
1/2 anonim válasza:
Nekem eddig leginkább a Szulfokoll kénsampon vált be. Most próbálkozom egy ázsiai eredetű, teljesen természetes termékcsaláddal, ami eddig nem igazán válik, be legalább egy vagyon kifizethettem rá.
Egyébként nálam inkább a praktikák jönnek be, mint a termékek. Balzsamot ne tegyél a hajad tövére, csak a végére. Párnahuzatot nagyon gyakran cseréld, sapkát gyakran mosd. Hajadat ne piszkáld, hacsak lehet, ne nyúlj hozzá. Nekem még a száraz sampon segít sokat, bár abból is csak a Shauma vált be ighzán.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Mindenképp kipróbálom ezeket a dolgokat!:)
2013. dec. 7. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!